Gravida Simina, atac la Bianca de la Puterea dragostei! Ce a putut să spună despre ea după ce a văzut-o cu peruca blondă: "Mă mir că Livian o place, că..."

Simina, fosta concurentă de la Puterea dragostei, gravidă cu Alexandru Zănoagă, a făcut comentarii la adresa Biancăi.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

bianca si simina puterea dragostei

Gravida Simina de la Puterea dragostei nu s-a putut abține și a făcut comentarii răutăcioase la adresa Biancăi.

Gravida Simina, atac la Bianca de la Puterea dragostei! Ce a putut să spună

 

Simina se uita la emisiunea de la Kanal D și a văzut-o pe Bianca purtând o perucă blondă. Imediat a început să facă remarce răutăcioase. Și ca să fie sigură că rivala ei de la Puterea dragostei va afla ce a spus ea, Simina a și tăguit-o în story-ul de pe Instagram.

bianca blonda puterea dragostei

"Nu-i place lui Livian de Bianca blonda, doar de Andreea Pirui îi place blondă. Mă mir că o place chiar și așa cum e, că oricum nu ai ce să vezi la ea", a spus Simina uitându-se la televizor la Puterea dragostei și izbucnind în râs.

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei au anunțat sexul bebelușului în direct! ”Suntem mai speriați”

Simina și Alex Zănoagă vor avea un băiețel! ”Am 18 săptămâni acum”, a spus Simina la Teo Show.

Alex Zănoagă a fost întrebat dacă cei doi dorm în același pat, având în vedere că Simina este gravidă, iar el a răspuns că da, că momentele de romantism nu au dispărut.

bianca simina si zanoaga puterea dragostei

”Și noi suntem mai speriați și nu prea dormim uneori împreună, că am avut o dată problemă. Am fost cu părinții să vedem sexul bebelușului. Alex din păcate nu a venit. Este băiețel!”, a spus Simina la Teo Show.

”Am avut o problemă cu genunchiul. Acum fac altă meserie, sunt hairstylist”, a spus Alex Zănoagă.

Citeste si: Schimbare ȘOC la Puterea Dragostei! Bianca nu mai este brunetă! Cum arată acum concurenta

Citeste si: Bianca Comănici a fost chemată în camera roșie chiar de Nelson Mondialu! ”Poate tu ai o carte de jucat”

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc! Au stabilit toate detaliile! Cine sunt nașii EXCLUSIV

”Eu am ales împreună cu sora mea un nume și Alex a ales un nume de sfânt. Și lui îi place foarte mult numele. I-am dat mai multe variante. Sora a decis numele copilului. Eu am încredere în sora mea și în Alex. Dominic George va fi numele”, au spus cei doi la Teo Show.

”Eu mă agit mai mult, sunt agitată acasă și sunt foarte obosită în ultimul timp. Când am rămas însărcinată, mă supăram din orice, nu ne mai certăm și de când au venit și ai noștri în țară”, a continuat Simina.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate