Hamude face dezvăluri uluitoare! Îl dă în vileag pe Ricardo! ”El a postat imaginile cu Raluca dezbrăcată!”

Hamude nu a mai rezistat și a arătat cu degetul spre cel care ar fi postat imaginile incendiare cu Raluca de la Puterea dragostei pe internet

Distribuie pe:

Autor: C.I.

La scurt timp după ce s-a aflat că Ricardo și Raluca s-au despărțit definitiv au apărut și detalii scandaloase care au condus la separarea lor bruscă! Astfel, nu gelozia sau neconcordanțele în gândire au dus la final, ci motivul real pentru care cei doi și-ar fi spus adio ar fi fost niște imagini indecente cu Raluca.

În urmă cu aproape două luni, s-a aflat că Raluca a făcut timp de mai multe luni videochat, chiar WOWbiz.ro a prezentat în premieră informația, iar Ricardo a decis să îi fie alături în acest scandal imens în care a intrat. Însă, se pare că tânara nu s-ar fi cumințit deloc, iar iubitul ar fi prins-o că trimitea poze cu ea goală altor bărbați. De aici până a pune punct unei relații nu a fost decât un pas.

Citeste si: Și-a oficializat noua relație, iar acum a explodat bomba: “Este primul meu copil“! Carmen de la Sălciua a făcut anunțul mult așteptat

Citeste si: Actriţa şi cântăreaţa Peggy Lipton, cunsocută din serialele "The Mod Squad" şi "Twin Peaks", a murit la vârsta de 72 de ani

Citeste si: Deea, atac la Jador după ce a fost eliminată de la Puterea Dragostei! ”O face doar pentru reclamă”

Ricardo a postat cu imaginile cu Raluca de la Puterea dragostei! S-a enervat că ai prins-o pe Raluca ta cu fostul ei  

Pe de altă parte însă, la ceva vreme de la separare, au început și alte discuții, firește tot legate de imaginile incendiare cu concurenta extrem de controversată din show! Cine să le fi ”aruncat” pe adresele de socializare?

Inițial, s-a vorbit mult despre o răzbunare a lui Adrian, pentru ca, în ultima vreme, cel arătat cu degetul să fie Hamude. Dacă primul nu a ripostat, și a preferat să tacă, nu același lucru se poate spune despre striper, care a spus clar că Ricardo a postat cu imaginile cu Raluca de la Puterea dragostei dezbrăcată! ”S-a discutat foarte mult că eu i-ași fi furat lui Ricardo din telefon pozele. Să presupunem că i-ași fi luat fotografiile lui Ricardo, da, așa să fie. Dar, de ce să nu le fi postat până acum? Puteam să le postez eu atunci când a făcut el strategie să mă scoată din casă, puteam să le postez atunci când el a vorbit foarte urât despre mine! Întreb și eu? De ce pozele acestea au apărut când el s-a despărțit de Raluca? De ce pozele acestea au apărut atunci când el s-a certat cu Raluca pentru ca a prins-o cu fostul ei. Și ei neagă lucrurile astea și în casă spun că sunt bine. E mult prea clar că ei fac un joc, ca să fie în emisiune împreună, să stea cât mai mult timp în cuplu în emisiune, asta este părerea mea. Văd că acum au inventat că sunt foarte agitați și foarte supărați că Ricardo pleacă două săptămâni în America. Măi Ricardo, văd că iei prea în serios treaba asta că pleci în America, pleci acolo să faci ce? Sa fii mascot!ă?! Măi frate, am plecat și eu prin lume, am avut și eu diferite joburi, dar tu te agiți prea tare să pleci în Statele Unite să fii mascotă. Păi știți ce inseamnă fast-food? Înseamnă să fii în fața unui local și să te îmbraci în maimuțoi, în Bugs Bunny, în Tweety, în Minnie, și…când lumea trece pe stradă, tu să îi iei pe toți și să îi faci să râdă, să îi iei de urechi și să faci tot felul de lucruri! De asta te agiți tu așa de tare…Asta este grija Ralucăi, că tu pleci să fii mascot Americii și mai și spui în emisiuni în trecut, că vai…pleci în Los Angeles, să vezi ce privat party-uri sunt acolo, femei de nu o să se poată se abțină! Păi pleci să fii mascot și visezi la petreceri private. Cine te crezi, The Rock, Van Diesel…Eu zic să revii cu picioarele pe pământ și să nu mai legați de toate motivele astea, să nu le mai inventați, cu poze furate și altceva. Haideți să urmărim dacă Ricardo pleacă în două săptămâni în America, sunt foarte curios.

Ei bine, la final, eu fac o provocare, dacă Ricardo pleacă în două săptămâni în America, eu am să fac un live în care am să dau voie tuturor să îmi dați o provocare și am să o fac. Dacă el nu se duce acolo în acest timp, așa cum a spus Raluca, asta înseamnă că ne mint pe toți pe față. Este ceva clar că el joacă un rol. Nu mă deranjează lucrurile astea, dar Ricardo, nu te lega de mine, fii un bărbat asumat, răspunde pentru faptele tale, răspunde pentru ce faci tu, fiindcă de fapt tu ai postat acele imagini cu Raluca dezbrăcată, pentru că te-ai enervat că ai prins-o pe Raluca ta cu fostul ei și nu te mai gândeai că te împaci cu ea”, a spus Hamude pe vlog-ul lui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate