Hannelore a fost făcută praf pentru că a dansat din buric la o petrecere! Blonda s-a înfuriat: „Doar frustrate sau pur şi simplu prea prostuţe” FOTO

De curând, Hannelore a fost făcută praf pentru că a dansat din buric.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Admiratorii au aflat că Hannelore a fost făcută praf pentru că a dansat din buric. Blonda de la Insula iubirii a fost invitată la o petrecere pentru un moment coregrafic, ea fiind dansatoare profesionistă. La un moment dat, Hannelore a avut un umăr de dans din buric, fiind îmbrăcată destul de sumar. (vezi motivul pentru care Hannelore a ajuns la spital)

Citeste si: Cea mai sexy Ispită, ședință foto de infarct! Cum a sărbătorit Maria Ilioiu împăcarea cu fostul iubit / Foto WOW

Citeste si: Hannelore, mesaj dureros pentru Bogdan, de pe patul de spital! Regretă divorțul: „Am pierdut cel mai bun om”

Citeste si: Fostul soţ al lui Hannelore este în doliu! Un angajat al lui Bogdan Ionescu a făcut infarct!

Hannelore a fost făcută praf pentru că a dansat din buric: “Eu nu vă înțeleg frustrările astea" 

Foarte multe femei au postat comentarii vehemente împotriva lui Hannelore, dar aceasta le-a şters. În schimb, le-a păstrat pe cele favorabile. “Eu nu vă înțeleg frustrările astea pline de hate. Viaţa merge înainte, treceți peste și lăsați-o să își vadă de viaţa ei, dacă tot o urmăriți atât. Viaţa nu s-a terminat la Insula Iubirii sezonul 4, știți ce zic?”, a postat o amică a blondei.

Hannelore a fost făcută praf pentru că a dansat din buric: "Voi nu aveţi o viaţă a voastră?" 

E clar că Hannelore a fost făcută praf pentru că a dansat din buric. “De grija lui Hanne nu pot unele să doarmă...voi nu aveţi o viaţă a voastră?...Doamne, cât de rele sunteţi!”, au mai fost alte mesaje. „Doar frustrate sau pur şi simplu prea prostuţe”, a concluzionat Hannelore.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: