Hannelore, mesaj dureros pentru Bogdan, de pe patul de spital! Regretă divorțul: „Am pierdut cel mai bun om”

Hannelore de la „Insula” a ajuns la spital. Fosta concurentă le-a transmis prietenilor săi un mesaj impresionant. Iată ce spune despre fostul său iubit, Bogdan.

Autor: M.V.

In articol:


Hannelore de la „Insula” a ajuns de urgență la spital și s-a fotografiat în unitatea medicală, în timp ce primește ajutor.

Fosta concurentă de la „Insula tentațiilor” a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, în care pare că regretă ce s-a întâmplat în trecut, inclusiv divorțul de Bogdan Ionescu.

Citeste si: Alina Pușcaș, probleme grave cu cea de-a treia sarcină: „Foarte urât și greu...”

Citeste si: Puterea Dragostei: Bogdan Iordache, eliminat! Prima lui reacție: "A fost un complot"

Citeste si: Nicu Maharu, coborât în groapă cu lăutari! Imagini de la înmormântare

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Hannelore, mesaj impresionant pentru Bogdan, de pe patul de spital

La doar câteva luni de la o nuntă fastuoasă, Hannelore recunoaște că viața sa s-a schimbat la 180 de grade.  Nu doar viața personală, dar și starea sa de sănătate.Cum e şi viața asta.. atât de imprevizibilă, atât de scurta, atât de sucită şi cu aşa multe surprize.. astăzi eşti, mâine nu mai eşti, zboară timpul cât ai clipi, timp pe care nu îl mai poți recupera.
Timp in care iei decizii fără să îți dai seama, in care faci lucruri fără să gândeşti. Fapte, care pe tine nu te dor dar pe cei din jurul tău îi dărâmă. Degeaba îmi pare rău, faptul e deja consumat.

Aşa am pierdut cel mai iubit om, @bogdanjonescu omul cu care am plecat la drum. Dar fiecare greşeală în această viață, are rolul ei şi acela de a fii mai bun, acela de a nu mai greşi şi acela de a aprecia oamenii importanți din viața noastră.

Uneori nu există cuvinte şi nici scuze suficiente pentru anumite fapte. Cel mai important este să ştii să apreciezi atunci când ai şi când primeşti.

Atunci când nu mai ai şi nu mai primeşti, degeaba conştientizezi cât de minunat a fost. Omul e făcut să îşi doreasca tot mai mult şi uneori uită ceea ce este cel mai important. Viața mea a luat întorsături de 180°.

Ba am fost sus, ba jos şi aşa sunt in continuare. Viața asta mi-a dat câteva lecții grele dar importante şi cu siguranță vor mai fii. Una din ele este aceea că atunci când iubeşti, iubeşti.

Dacă există dragoste adevarată, aceasta îşi va face loc indiferent de situații şi va gasi ea o cale. Frumusețea şi tinerețea trec, obligațiile şi obişnuințele vin şi pleacă iar orgoliul nu duce niciunde. Gura lumii nu o astupa nici pămantul... cu ce ne alegem? Nu pot decât să mă bucur şi să mă mulțumesc cu aceste lecții primite, să apreciez faptul că toate acestea au scos din mine o variantă mai bună şi nu în ultimul rând, faptul că m-am cunoscut pe mine şi ştiu cât de puternica pot fii.
De asemenea le mulțumesc si prietenilor care au fost şi sunt alaturi de mine în orice conditii ..”, a scris Hanne pe pagina sa.

În timpul emisiunii în care au devenit cunoscuți, Hannelore s-a apropiat de ispita Andy, de care a dezvăluit că s-a simțit atrasă. Deși era logodită cu Bogdan, aceasta nu a ezitat să aibă parte de momente fierbinți alături de ispită. Ulterior, aceasta i-a cerut scuze lui Bogdan, s-au căsătorit, însă la câteva luni distanță, au anunțat divorțul.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Banias, schimbare radicală de look! Te-ai gândit vreodată că o vei vedea blondă?

Mirela de la Insulă, în prag de nuntă! Are un număr colosal de invitați! Când are loc evenimentul

Eugenia de la „Insula” a ieșit la plimbare cu fiul său! Ce au observat fanii ispitei

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Scandal cu Diana Șoșoacă la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies