Hannelore de la Insulă arată hot după ieșirea din pandemie! FOTO

Fosta concurentă de la ”Insula iubirii” debordează de energie după ce s-a reapucat de fitness.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fosta concurentă de la ”Insula iubirii” debordează de energie după ce s-a reapucat de fitness. Hannelore și Bogdan de la Insulă au fost unul dintre cele mai controversate cupluri și au rămas în atenția fanilor și a presei chiar și după ce filmările s-au încheiat.

Citeste si: Împăcare neașteptată în showbiz! Unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, din nou împreună. Mesajele care i-au dat de gol

Citeste si: Hannelore și Bogdan de la Insulă s-au împăcat și s-au mutat împreună! Primele declarații: „Atunci când e iubire, nimic nu poate schimba acest lucru”

În ciuda faptului că frumoasa dansatoare s-a îndrăgostit de o ispită, ea și logodnicul ei de la vremea respectivă au decis să își mai acorde o șansă și, de dragul anilor petrecuți împreună, s-au căsătorit. La doar câteva luni după nuntă, Hannelore și Bogdan s-au separat, după care s-au reîmpăcat, apropiații celor doi susținând că astăzi toate lucrurile sunt ok în familie.   

fara descriere

Imediat după ieșirea din starea de urgență, Hannelore s-a apucat din nou să meargă foarte des la sala de fitness, obicei pe care îl păstrase și în pandemie. Mai mult, frumoasa vedetă s-a fotografiat zilele trecute după o vizită la un salon de înfrumusețare din Timișoara, acolo unde s-a aranjat atât de bine încât fanii aproape că nu au mai recunoscut-o. 

fara descriere

Hannelore este colaborator al Casei de Cultură din Timişoara, acolo unde pregăteşte o trupă de mici dansatori. În calitate de fostă dansatoare profesionistă, Hannelore se ocupă de coregrafie. La Timişoara, ea mai deţine o agenţie de animatoare pentru copii şi o florărie. Recent, ea a anunţat că a început să creeze rochii de mireasă.

fara descriere

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate