Dovada că Hannelore de la Insula nu a divorţat de Bogdan! Blonda poartă în continuare numele de familie al soţului ei!

Hannelore de la Insula nu a divorţat de Bogdan, pentru că în acte apare numele de Ionescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Hannelore de la Insula nu a divorţat de Bogdan Ionescu, aşa cum s-a speculat în presă. Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insulă. Relația lor părea ideală, dar pe parcursul emisiunii a ieșit la iveală faptul că lucrurile erau departe de a fi perfecte și că existau mari probleme în cuplul lor. (vezi cum arată trupa de stripperi a lui Hannelore)

Citeste si: La un an de la căsătorie, Hannelore își face de cap la Timișoara după ce fostul ei soț s-a îndrăgostit

Citeste si: Hannelore o să înnebunească! Cum s-a fotografiat Bogdan de la Insulă cu bruneta sexy cu care s-a cuplat

Citeste si: Bogdan de la Insulă a uitat-o pe Hannelore! Prima imagine cu noua iubită

Dovada că Hannelore de la Insula nu a divorţat de Bogdan: "S-au certat rău și el a plecat din casa ei" 

Ei erau deja logodiți și cu nunta planificată în momentul în care au ajuns în Thailanda. După ce s-au întors, Hannelore şi Bogdan s-au căsătorit. Apoi, presa a relatat că mariajul nu a durat mai mult de șase luni. „Au stabilit să salveze relația prin căsătorie. Și a zis el că dacă, în perioada căsătoriei, indiferent câți ani de căsnicie vor avea, se va menționa ceva din trecut, se vor aduce reproșurile în discuție legate de infidelitatea lui Bogdan cu o domnișoară, cea menționată și la «Insula Iubirii», atunci se vor despărți… Evident că aceste lucruri nu s-au uitat și s-au readus în discuție. S-au certat rău și el a plecat din casa ei”, a declarat o apropiată a celor doi, imediat după ce s-a aflat despre divorț.

fara descriere

Dovada că Hannelore de la Insula nu a divorţat de Bogdan. În acte apare ca „Ionescu-Ulrich Hannelore”

Hannelore şi Bogdan s-au separat, nu au mai trăit ca un cuplu soţ-soţie, dar divorţul nu s-a consumat. Dovada o reprezintă faptul că, în vara aceasta, Hannelore a făcut un credit la o bancă. În contractul de împrumut, înregistrat pe 17 iunie 2019, blonda de la Insula iubirii apare, în calitate de debitor, cu numele de „Ionescu-Ulrich Hannelore”, ceea ce înseamnă că, în acte, a rămas soţia lui Bogdan Ionescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate