Hannelore de la Insula îşi face trupă de stripperi formată din 5 bărbaţi sexy: „Un nou proiect în derulare!” FOTO

Hannelore de la Insula îşi face trupă de stripperi, iar blonda are mare încredere în acest proiect.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Hannelore de la Insula îşi face trupă de stripperi, aşa cum se poate vedea într-o fotografie postată recent de blonda de la Insula iubirii. Înconjurată de cinci bărbaţi la bustul gol, ea a anunţat: „Ce-i mai bun are să vină”. (vezi cum arată noua iubită a lui Bogdan)

Citeste si: Hannelore a ieşit pe stradă mai mult dezbrăcată! Vezi ce ţinută provocatoare a purtat “blonda din Thailanda”!

Citeste si: Hannelore a devenit o bombă sexy, dar suferă din dragoste! Internauții cred că de vină este tot Bogdan, fostul ei soț

Citeste si: Hannelore, declarații în premieră despre noul iubit: "O să fiți surprinși când veți afla cine e"

Hannelore de la Insula îşi face trupă de stripperi: „Încă nu mă pot decide care” 

“Ţi-ai făcut grupă nouă?”, a întrebat-o o prietenă. “Da, da. Un nou proiect în derulare”, a răspuns Hannelore, care nu a dat mai multe detalii. „Încă nu mă pot decide care”, a mai scris prietena blondei, care s-a referit la faptul că toţi cei cinci din noua trupă a lui Hannelore arată bine.

fara descriere

Hannelore de la Insula îşi face trupă de stripperi. Pregăteşte şi o trupă de mici dansatori 

Hannelore este colaborator al Casei de Cultură din Timişoara, acolo unde pregăteşte o trupă de mici dansatori. În calitate de fostă dansatoare profesionistă, Hannelore se ocupă de coregrafie. La Timişoara, ea mai deţine o agenţie de animatoare pentru copii şi o florărie. Recent, ea a anunţat că a început să creeze rochii de mireasă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate