Hannelore va deveni mămică anul viitor? Vezi cine face dezvăluirea incredibilă. "Bogdan abia aşteaptă să devină tată"

Hannelore va deveni mămică anul viitor? Vezi cine face dezvăluirea incredibilă.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Astrologii ne-au spus, pornind de la ziua în care s-a născut, cum este, cu adevărat, frumoasa Hannelore Ulrich şi ce bucurie imensă va avea tânăra în viitorul apropiat. 

Femeile născute pe 15 octombrie au pretenţia de supremaţie în orice sferă în care activează, fie că este vorba de familie, cercul social sau societate în general. Ele pot fi jucătoare dominante în marea dramă a vieţii, dar în acelaşi timp pot juca un rol important în calitate de comentatori sau autorităţi în domeniul pe care l-au ales.

Cei născuţi astăzi sunt capabili să-şi exercite magnetismul personal puternic asupra celorlalţi în mod direct sau prin intermediul muncii lor.

Cei fermecaţi de către nativele zilei de 15 octombrie vor fi dornici să audă orice au de spus acestea. Acest lucru plasează o mare responsabilitate pe umerii nativelor zilei de 15 octombrie. Ele trebuie să aibă grija să nu îi înşele sau să nu abuzeze de puterea lor pentru a-şi atinge obiectivele egoiste.

Conducerea pe care nativele acestei zile o exercită este destul de neobişnuită. Nefiind nişte cruciate în adevăratul sens al cuvântului, ele vor contribui mai degrabă prin evalurea unei situaţii date sau demonstrând prin exemplul personal, decât prin administrarea detaliilor unei acţiuni.

Hannelore va deveni mămică anul viitor? Tânăra a declarat că iubeşte mult copiii

Anumite urmaşe ale Evei născute pe 15 octombrie vor fi bune partenere şi colaboratoare, dar cel mai adesea nu vor reuşi acest lucru.

Cele născute astăzi preferă să lucreze singure sau ca un membru autonom al unei echipe, în special pentru că trebuie să aibă libertate de mişcare, de explorare pe cont propriu.

Nativele zilei de 15 octombrie pot fi figuri extrem de controversate, capabile să-i stârnească şi să-i agite pe ceilalţi. Acest lucru se întâmplă în principal deoarece ele atrag destul de des atenţia prin faptul că spun deschis ceea ce gândesc, chiar cu multă francheţe. Ele trebuie să se ferească de atragerea antagonismului şi vibraţiilor negative din partea celor pe care îi cunosc, chiar dacă nu sunt persoane prea importante pentru ei.

În viaţa personală, femeile născute pe 15 octombrie au parte de multe suişuri şi coborâşuri. Atrag bărbaţi din toate categoriile, dar au o înclinaţie spre cei nepotriviţi pentru ele. Suferă mult din dragoste, dar în jurul vârstei de 26 de ani îşi găsesc liniştea pentru o  perioadă mai lungă. 27 este un număr cu o însemnătate aparte pentru ele, căci foarte multe doamne născute pe 15 octombrie fac primul copil la această vârstă.

Iar dacă o luăm pe Hannelore (26 ani) drept caz particular, trebuie să menţionăm că aceasta a declarat că iubeşte mult copiii, aşa că nu ar fi exclus să devină mămică anul viitor. Şi Bogdan, iubitul ei, a lăsat să se înţeleagă că abia aşteaptă să devină tată, spun astrologii.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ionuţ Gojman şi Mirela Bainaş se împacă. Sexul grozav îi aduce mereu împreună. Cine spune asta

Mirela şi Ionuţ, din nou împreună! Scene de amor în dormitor: "Mi-am dat seama cât de mult de iubesc!"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a spus Adelina Pestrițu despre logodnica lui Speak

Nu mai cumpărați aceste măști! Alertă de ultimă oră. Nu sunt bune de nimic. Ce scrie pe ambalaj

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies