Scandal în showbiz, cu Otilia Bilionera și Ioana Filimon în rolurile principale! Fostul lor iubit rupe tăcerea

Vedete

Scandal în showbiz, cu Otilia Bilionera și Ioana Filimon în rolurile principale! Fostul lor iubit rupe tăcerea

Cengiz Şıklaroğlu s-a iubit cu Ioana Filimon și cu Otilia Bilionera. Cum le-a caracterizat pe cele două femei din viața lui.

În urmă cu mai bine o lună au apărut în presă informații conform cărora Ioana Filimon ar fi fost sechestrată în Turcia de iubitul ei. La momentul respectiv, familia fostei Miss România 2016 a apelat la ajutorul autorităților. Întoarsă în România, ea și-a închis paginile de pe rețelele de socializare și nu a dat prea multe detalii despre ce i s-a întâmplat, dar a confirmat că zvonurile erau adevărate.

Cengiz Şıklaroğlu, bărbatul cu care Ioana Filimon s-a iubit o scurtă perioadă, a prezentat o altă versiune a poveștii atunci când a fost întrebat ce s-a întâmplat între el și Ioana Filimon.

Bărbatul a povestit că a fost amenințat de fosta Miss România cu niște videoclipuri compromițătoare, în schimbul cărora focoasa brunetă ar fi cerut suma de 100.000 de euro. Mai mult, ea l-ar fi stors de bani în timpul relației și, la despărțire, a păstrat un inel extrem de scump pe care el i-l oferise cadou.

Citeste si: Ce s-a ales de bărbatul bătut de Chef Florin Dumitrescu? Un cap în gură= un mare pas înainte!

„Ioana Filimon a mințit despre Otilia Bilionera”

„Am trăit pentru numele și reputația mea până la 35 de ani. Femeile au avut întotdeauna prioritate în viața mea. Eu cu Otilia am trăit o frumoasă poveste de dragoste, poate în cele mai dificile și periculoase momente din viață. Otililia este o femeie adevărată și foarte cinstită. A ales să stea lângă mine în cele mai dificile momente, chiar și atunci când am fost implicat în răfuieli ale mafiei.

La scurt timp după ce m-am despărțit de Otilia, am avut parte de un adevărat război, iar dușmanii mei au reușit să mă împuște de trei ori. Despre Ioana nu pot spune acest lucru. Cu Ioana este o idilă. Ea este doar o mincinoasă. Iubesc femeile și manifest un mare interes pentru ele. Dar după relația pe care am avut-o cu Ioana am înțeles valoarea Otiliei. Ioana a mințit despre Otilia. După ce am vorbit cu Otilia am înțeles că Ioana este o mincinoasă”, a declarat Cengiz Şıklaroğlu, pentru Cancan.