Horoscop dragoste. Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie

Horoscop dragoste. Gelozia nu este neapărat un lucru rău într-o relație, mai ales atunci când este cu moderație și nu îi afectează pe cei implicați.

Distribuie pe:

Horoscop dragoste. Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie

In articol:

Gelozia apare atunci când în relație nu e loc de monotonie. Problemele încep să apară atunci când cuplul are parte de tot mai multe dispute și când încrederea dispare. Un bărbat gelos este atractiv, deoarece este un bărbat îndrăgostit. Din acest motiv, gelozia moderată are farmecul ei.

Horoscop dragoste. Top trei cei mai geloși bărbați în funcție de zodie

Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie - Capricorn

Pe locul trei în topul celor mai geloși nativi din zodiac se află Capricornii. Nativul din Capricorn își dorește să știe în permanență unde este femeia lui, ce face și ce planuri are.

Capricornul vrea să știe cu cine are planuri partenera lui de viață. Dacă femeia știe să-i satisfacă aceste curiozități și nu își pierde răbdarea din cauza acestui stil posesiv, relația cu un Capricorn poate fi una pe cinste. Capricornul are totuși niște avantaje. Din cauza faptului că este atât de dominant, acesta emană virilitate, fiind astfel foarte atractiv pentru femei.

Citeste si: Numerologie 2020. Previziuni în funcție de numărul personal

Citeste si: Rugăciune pentru copii. Ruga mamei pentru copiii săi

Citeste si: Horoscop iarna 2019 – 2020. Trei zodii au parte de mari surprize

Horoscop dragoste. Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie

Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie - Taur

Un alt nativ foarte gelos este Taurul. Acești nativi sunt obsedați de fidelitate, fiind un adevărat detectiv. Taurii au obiceiul de a-și controla în mod frecvent femeia, îi verifică telefonul și mail-ul.

Pentru ca relația cu un Taur să meargă, acesta are nevoie lângă el de o femeie îndrăgostită, care este dispusă să-și sacrifice viața privată.

Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie - Vărsător

Primul în topul celor mai geloși bărbați în funcți de zodie este nativul din Vărsător. Pe lângă faptul că este gelos și posesiv, nativul din Vărsător se și exteriorizează în public. Vărsătorilor nu le pasă de etichete sau de alte lucruri de genul asta, el spune mereu ce gândește, indiferent de câți oameni se află în jurul lor.

Femeia care formează un cuplu cu un Vărsător trebuie să aibă mereu grijă cu cine interacționează pentru a nu-i da motive de supărare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate