Horoscop dragoste. Trei zodii care sunt în stare de orice pentru oamenii dragi

Horoscop dragoste. Dintre nativii din zodiac există unii care iubesc mai mult. Trei semne zodiacale sunt cu adevărat dispuse să se sacrifice pentru oamenii pe care îi iubesc. În timp ce altele sunt interesate doar de propria persoană.

Distribuie pe:

Horoscop dragoste. Trei zodii care fac orice pentru iubire
Horoscop dragoste. Trei zodii care fac orice pentru iubire

Horoscop dragoste. Care sunt cele trei zodii care iubesc cu adevărat

Horoscop dragoste - Taurul


In articol:

În momenul în care auziți un Taur că nu mai poate, trebuie să fiți siguri că a fost atinsă limita limitei și asta deoarece această zodie poate mult și bine. Nativii din Taur îndură fără să crâcnească, trag la jug chiar și atunci când sunt îngenuncheați, își trag sufletul și merge mai departe, chiar și în momentul când oricare altă zodie ar fi renunțat demult. Taurii sunt devotați partenerului său, aceștia nu trădează niciodată și sunt destul de toleranți cu greșelile partenerului. Un Taur nu uită niciodată, dar iartă și merge mai departe. Taurii țin mult la ideea de familie, își iubesc casa și se dau peste cap pentru binele partenerului.

Citeste si: 5 zodii altruiste. Isi pun mereu pe primul loc partenerul de viata

Citeste si: Cele mai pacatoase femei din horoscop. Top 4 zodii de femei fara remuscari

Citeste si: Parteneri nascuti in aceeasi zodie? Ce se intampla daca va casatoriti

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Horoscop dragoste. Taurii nu își fac ușor o relație și se lasă greu cuceriți, fiind și foarte greu de mulțumit. Însă, în momentul în care ați reușit asta, aveți alături partenerul ideal. Pe cât este de cu picioarele pe pământ și bine ancorat în realitate, pe atât de romantic este Taurul și capabil de sacrificii pentru oamenii dragi. Taurii au și ei un defect. Din cauza faptului că iubesc mult, aceștia au tendința să devină mult prea geloși și posesivi, de multe ori și atunci când nu este cazul.

În cazul în care nu credeți în monogamie și nu vă puteți limita, așadar, la un singur partener, este recomandat să nu aveți relație cu un Taur! Cu toate că este partenerul ideal, totul până când află că-l înșelați! Lucru asta se aplică și în cazul prietenilor. Taurul este în stare să sacrifice orice pentru voi, însă în momentul în care l-ați tradat, un Taur vede roșu în fața ochilor și e mai bine să fugiți!

Horoscop dragoste. Trei zodii care fac orice pentru iubire
Horoscop dragoste Fecioara

Horoscop dragoste - Fecioara

Fecioarele, pe cât de sensibile, pe atât de responsabile. Sunt genul de partener pe care te poți baza întotdeauna. Acestea nu trădează oamenii pe care îi iubește și sunt tot timpul prinse între diverse persoane, pe post de împăciuitor. Fecioarele nu suporta să știe că oamenii din jurul sunt certați unii cu alții și fac tot ce le stă în putință să-i ajute să-și rezolve problemele.

Chiar și așa, ar trebui să aveți grijă cum vorbiți cu Fecioarele pentru că pot fi foarte ușor de rănit. Nu este bine să vorbiți urât și jignitor la adresa membrilor familiei sale, este recomandat chiar să nu-i ironizați realizările profesionale și nu-i închideți ușa în nas când are nevoie de ajutor pentru că nu uită niciodată.

Horoscop dragoste. Pe plan amoros, Fecioara este sinceră, onestă și fidelă. Este rar întâlnită o Fecioară care înșală. Acestea foc tot ce le stă în putință pentru ca relația lor de dragoste să reziste și de multe ori lasă de la ele, doar pentru a fi bine. Mare atenție, chiar și Fecioarele au o limită! Este îndepărtată, însă atunci când este atinsă, nu va mai putea fi întoarsă din drum!

Horoscop dragoste - Capricorn

Nativul din Capricorn este acel prieten care îți răspunde la telefon la orice oră din zi sau noapte, pentru care nu există „nu pot” atunci când cineva are nevoie de ajutor. Atunci când vine vorba de persoana iubită, Capricornii pot muta munții din loc și nu există sacrificiu prea mare pentru fericirea celor apropiați lui.

Capricornii sunt exigenți cu ei, dar și cu cei din jur lor, iar din această cauză pot fi catalogați drept ciudați. Însă, chiar și așa, dacă ajungi să le câștigi încrederea, vei vedea partea lor emoțională, compasiunea și capacitatea de sacrificiu.

Horoscop dragoste. Capricornii sunt reținuți în dragoste, din cauza că în permanență au nevoie de siguranță și stabilitate. Acești nativi par reci la început, indiferenți, neinteresați de a se lega sentimental, însă pe măsură ce se îndrăgostesc, partenerul se bucura de fidelitatea și devotamentul Capricornului.

Galerie foto 
Citește și:

Klaus Iohannis și Emmanuel Macron vor acționa în comun pentru construirea unui sistem de sănătate puternic în UE

S-a terminat cu Vulpița? Mirela Vaida a făcut anunțul: „Nu mai suport nici eu atâtea scandaluri”

Ce familie frumoasă are Ciprian Marica cu Ioana Marcu! Cum a reacționat soția lui când a aflat că a fost înșelată chiar cu prietena ei

Viorel Stegaru a explodat în direct! „Nu am ajuns cârpa ta”. A călcat în picioare...

Care sunt marii scriitori români care și-au înșelat soțiile și au avut o groază de amante

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies