S-a terminat cu Vulpița? Mirela Vaida a făcut anunțul: „Nu mai suport nici eu atâtea scandaluri”

Mirela Vaida a răbufnit în direct, după ce a primit o somație de la CNA. Prezentatoarea a oprit dicuția cu Vulpița și Viorel pentru câteva minute și a spus ce are pe suflet

Distribuie pe:

Autor: O.N.

S-a terminat cu Vulpița? Mirela Vaida a făcut anunțul: „Nu mai suport nici eu atâtea scandaluri”
mirela vaida


In articol:

Mirela Vaida a spus lucrurilor pe nume, în ediția de ieri a emisiunii pe care o prezintă, după ce postul tv a primit o somație de la Consiliul Național al Audiovizual (CNA), în care au descris telenovela „Vupița” ca fiind „un spectacol al degradării umane”.

CNA-ul îmi dă somație pentru că eu mi-am propus să spun că multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să spele pentru CoronavirusAm înțeles, nu le place Vulpița, dar ce să facem dacă se uită milioane de români. Nu știu de când suntem autoritate morală.

Mirela Vaida: Nu am degradat-o, am educat-o 

Când am spus că mulți din oameni nu au apă, săpun și că pe Veronica am învățat-o noi să se machieze și să se îmbrace și că părul trebuie spălat zilnic când apari la TV. Nu am degradat-o, am educat-o, cât am putut și noi.

Faptul că dați somație pentru că eu îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exagerați. Vă spun cu toată asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeți.

Citeste si: Ce familie frumoasă are Ciprian Marica cu Ioana Marcu! Cum a reacționat soția lui când a aflat că a fost înșelată chiar cu prietena ei

Citeste si: Seism în lume. Este Putin alesul? Proorocirea unui mare mistic anunță Apocalipsa - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Viorel Stegaru a explodat în direct! „Nu am ajuns cârpa ta”. A călcat în picioare...

Citeste si: Seceta de anul acesta poate crea foamete ca în '47? Iată explicațiile specialiștilor

Credeți că dacă îmi dați o somație se schimbă România? Nu se schimbă și nu o să se schimbe nici de mâine încolo. Nu vor avea copiii tablete să facă școală online. 

S-a terminat cu Vulpița? Mirela Vaida a făcut anunțul: „Nu mai suport nici eu atâtea scandaluri”
vulpita

Vă înțeleg că nu vă place, dar nici nu faceți astfel de afirmații și nu faceți abuz de funcția pe care o aveți pentru că nu faceți bine. Puteți închide un subiect, o emisiune, plec eu, mă dă afară, dar ceea ce faceți nu schimbă realitatea din România.

O să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei.

Eu nu încurajez astfel de comportamente și de atitudini, dar rolul meu aici e să fac o emisiune.

Rolul dumneavoastră acolo, înteleg, e să fiți instanță morală. Bine, fiți dumneavoastră instanță morală, dar lăsați-mă pe mine să spun realitatea din România.

S-a terminat cu Vulpița? Mirela Vaida a făcut anunțul: „Nu mai suport nici eu atâtea scandaluri”
mirela

Realitatea este că mulți copii din România mor de foame și n-au cu ce să se spele. Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc”, a spus prezentatoarea pe post. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Ne închid în casă după 6 decembrie? Orban a explodat. E anunțul serii

O celebră vedetă rupe tăcerea! A trăit în teroare ani întregi crezând că are o boală extrem de gravă. Medicii i-au greșit diagnosticul. Mărturii înfiorătoare

A murit Troy Sneed. Celebrul artist a fost răpus de coronavirus. Avea doar 52 de ani

Incredibil, ce a putut spune mama lui Iancu Sterp despre legătura fiului ei cu Emy la Survivor. ”Nu merge la două capete”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies