Horoscop, marți, 1 septembrie 2020. Iată ce spun astrele despre prima zi de toamnă! Pare să urmeze un compromis, Racilor!

Horoscopul din data de 1 septembrie arată o zi plină de decizii importante.

Horoscop astăzi, 1 septembrie
Autor: Ioana Nicoleta

In articol:

Horoscop astăzi, 1 septembrie
Horoscop astăzi, 1 septembrie

Horoscop astăzi, 1 septembrie

Atenție, Berbecule! Responsabilitățile sau problemele care au fost neglijate sau trecute cu vederea în trecut au un mod de a ieși la suprafață și necesită atenție imediată. Scopul tău este de a rămâne cu prioritățile și de a nu te îngrijora prea mult de ceea ce cred alții. Chiar și așa, uneori, criticile pot duce la îmbunătățiri importante, deci nu le închideți cu totul. Un echilibru este important acum, dar dacă oamenii te critică mai mult decât te sprijină, urmărește să păstrezi o relație cât mai distantă față de cei ce-ți crează stări negative. Respectați prioritățile, dar fiti sinceri cu voi, în legătură cu ceea ce poate avea nevoie de revizuire.

Taur

Poate exista o anumită tensiune care se învârte în jurul unui proiect sau planuri care întâmpină întârzieri sau contracarări. Poate exista o frustrare în legătură cu criticile primite. O opoziție Venus-Saturn se află pe axa dvs. de comunicații și transport, atrăgându-vă atenția asupra unei întârzieri sau asupra necesității de a face o schimbare sau o revizuire care își va consuma timpul. O

strategie utilă este să acordazi mai multă atenție detaliilor din activitățile pe care le desfășori sau să își faci treaba în timp ce eviți părerile nefolositoare ale altora. Nu este un lucru de trecut cu vederea, dar prioritizarea este cea mai bună soluție. Fii puțin mai atent la ceea ce comunici astăzi.

Gemei

S-ar putea să vă bucurați de un subiect nou sau să intrați in detalii pe un subiect mai profund acum, dragi Gemeni. Încercările

de a rezolva problemele dificile prin conversație pot avea succes destul de devreme astăzi. Cu toate acestea, pe măsură ce ziua avansează, Venus se îndreaptă spre o opoziție față de Saturn și puteți întâlni un blocaj. Poate exista o realizare sau o responsabilitate care pune temporar un obstacol în planurile sau spiritele tale. Ar putea exista un dezacord cu privire la bani sau resurse sau s-ar putea să vă simțiți blocat.

Rac

O gură de aer proaspăt este vitală pentru bunăstarea ta emoțională. Ne îndreptăm către o lună plină în aceeași zonă a diagramei tale solare, provocându-te să descoperi adevăratele tale sentimente despre un anumit lucru. Recunoaște-ți nevoia proprie de structură și reguli în relațiile tale și întâlnește-i pe ceilalți la jumătate pentru cele mai bune rezultate. Dacă datoria și plăcerea par a fi în contradicție, este posibil să fie nevoie să faci un compromis.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Leu

Critica este ceva cu care te poți întâlni și care probabil te va da peste cap, dar dacă este vorba despre un subiect serios, poate duce la îmbunătățiri semnificative. Prioritățile se fac clare astăzi. Un proiect poate deveni mai solicitant, dar vei depune efort suplimentar dacă merită timpul tău. Restructurarea poate fi un lcuru benefic.

Fecioară

Personalitatea și planurile tale personale sunt în centrul atenției în aceste zile. Acum atenția ta trage către o nouă perspectivă. Acest lucru poate ajuta la echilibrarea lucrurilor, deși te-ai putea simți temporar epuizat sau copleșit. Toate lucrurile mentale și creative par a fi un „început” astăzi. Totuși, pe măsură ce ziua avansează, ne îndreptăm către o opoziție Venus-Saturn și s-ar putea să îți fie dificil să echilibrezi responsabilitățile și dorințele. Pot exista sentimente conflictuale legate de viața ta socială sau amoroasă. Încearcă să nu te obosești prea mult dacă cineva te dezamăgește. 

Citeste si: Bilanț COVID-19, 31 august: Alte755 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, bilanţul ajungând la 87.540

Citeste si: Doliu printre jurnaliști! Lucian Oprea s-a stins din viață, după ce în urmă cu 2 zile a postat pe Facebook!

Citeste si: Talat Bulut, Halit, din “Pretul fericirii”, operat de urgenta

Balanță

Responsabilitățile față de treburile zilnice, comisioanele și alte sarcinipot crește sau se pot apărea de nicăieri, încetinindu-vă sau chiar descurajându-vă. Ar putea exista feedback descurajant sau o întârziere, dar rețineți că, oricât de iritante ar fi acestea, s-ar putea să vă motiveze, de asemenea, să vă îmbunătățiți. Este posibil să trebuiască să lucrați în plus pentru a vă micșora îndatoririle, dar veți fi într-un loc mult mai bun odată ce ați făcut-o. Te vei simți mai bine odată ce ai grijă de prioritățile tale, după care poți să te întorci la plăcerile tale și să le urmărești mai cu suflet.

Scorpion

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă reorienta, o lună plină viitoare poate rezolvaproblema. S-ar putea să vezi o prietenie, o romantism sau o strădanie într-o nouă lumină. Viața se schimbă, ca urmare. Poate exista un dezacord, un rezultat aparent nefavorabil sau o întârziere.

Săgetător

Rețineți că munca suplimentară pe care o faceți învederea remediererii greșelilor poate face o mare diferență atunci când vine vorba de succesul viitor. Teama de bani sau de securitate poate fi declanșată, însă confruntarea cu o realitate și adaptarea la ea îți poate îmbunătăți viața. Nu lăsa ca întârzierile să te descurajeze, deoarece vin deseori în momente importante. 

Capricorn

Aveți grijă la discuțiile impulsive, dar dați atenție sentimentelor voastre. Cu Venus pe punctul de a se opune lui Saturn, nevoia ta mai puternică de prietenie sau legătură cu ceilalți se poate ciocni cu tendința de a merge singur sau de a gestiona zonele cu probleme în felul tău. Cineva poate părea prea îngrijorat pe măsură ce îți asumi toate sarcinile și responsabilitățile. Este posibil ca oamenii să îți stea în cale sau să solicite atenție, pe care ai prefera să o direcționezi către sarcini mai importante.

Vărsător

 Pe măsură ce ziua avansează, un aspect Venus-Saturn intră în joc și sugerează o verificare a realității. Dacă inima ta nu este în ceea ce faci, te poți simți nu foarte bine. Sănătatea mentală și fizică sunt legate, dar mai ales în acest moment. Întârzierile vă pot îndepărta temporar de lucrurile care vă plac cel mai mult. Greșelile din trecut sau lucrurile neterminate pot ieși la suprafață și poate fi necesară gestionarea unei sarcini înainte de a trece mai departe. Recunoașteți nevoia de a lăsa ceva să meargă sau de a face modificări în proiectele existente dacă vă ajută să mergeți trceți peste mai ușor și mai fericit.

Pești

Oricât de emoționat ai fi în legătură cu o legătură prietenească sau romantică în aceste zile, responsabilitățile sau întârzierile pot apărea în peisaj, ceea ce poate consuma mult timp. Este posibil să trebuiască să eliminați problemele practice înainte de a vă întoarce la celelalte activități. Aveți scopul de a examina sarcinile sau temerile care vă împiedică să vă desprineți.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tocmai acum s-a aflat. Câți bani a luat Adrian Minune pentru filmul Gadjo Dilo

Cine este, de fapt, agresorul lui David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel? Anchetatorii l-au găsit

Cum arăta Stana Izbașa pe vremea când cânta cu Adrian Minune

Succes incredibil pentru 4 zodii săptămâna aceasta. Totul le merge perfect

Doliu uriaș în lumea muzicii. A murit IMEDIAT DUPĂ VACCIN. Avea doar 48 de ani

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Rusia continuă șantajul nuclear. A respins toate propunerile ONU privind demilitarizarea centralei Zaporojie

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies