Horoscop săptămâna 21-27 octombrie. Ce anunță horoscopul săptămânii pentru zodia ta

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie vine cu vești noi despre fiecare zodie în parte. Taurii au parte de oficilizarea unei relații sau apariția unui copil, Gemenii au parte de neplăceri pe plan amoros, în timp ce Racii au parte bani și cadouri.

Distribuie pe:

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie. Ce anunță horoscopul săptămânii pentru zodia ta
Horoscop săptămâna 21-27 octombrie vine cu vești noi despre fiecare zodie în parte. Taurii au parte de oficilizarea unei relații sau apariția unui copil, Gemenii au parte de neplăceri pe plan amoros, în timp ce Racii au parte bani și cadouri.


In articol:

Iată de ce anunță horoscopul săptămânii pentru zodia ta.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Berbec

Berbecii primesc sarcini noi la locul de muncă. La început de săptămână, aceștia sunt provocați de persoana iubită sau copii. Berbecii sunt sfătuiți să-și canalizeze energia spre un hobby sau spre activități recreative alături de prieteni de încredere. La locul de muncă se conturează sarcini de lucru noi și urgente, însă trebuie să te pregătești pentru ore suplimentare. Sănătatea este vulnerabilă și este recomandat să vă îngrijiți.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Taur

Pentru Tauri casa și familia sunt temele principale în prima parte a săptămânii. Aceștia au nevoie de curățenii generale, reparații, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri. Familia îți este alături, astfel că orice situație s-ar ivi primești sprijin și sfaturi bune. Viața amoroasă este animată prin discuții și activități comune cu persoane iubită. A doua parte a săptămânii, aduce mai multă activitate pe plan profesional. Apar sarcini de lucru noi și discuții colegiale de anvergură. Taurii sunt sfătuiți să aibă grijă și de sănătate.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Gemeni

Gemenii sunt mai mult pe drumuri la începutul săptămânii, fie pentru a rezolva diverse personale sau profesionale. Aceștia sunt sfătuiți să fie cumpătați în toate, pentru că sunt posibile neplăceri de tot felul. Acasă, gemenii ar trebui să investescă timp și eforturi mari. Din cauza unor chestiuni profesionale sau de sănătate sunt posibile neplăceri în relațiile amoroase. Gemenii sunt sfătuiți să fie înțelegători, toleranți și să aibă răbdare cu ceilalți. Cu farmecul tău nativ îi cucerești pe toți.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Rac

Racii au mari mari șanse să primească bani și cadouri la început de săptămână, o primă, fie salariul, fie cineva drag le oferă drept cadou o sumă consistentă sau un favor deosebit care compensează cumva o cheltuială importantă. Se ivesc și griji și treburi domestice, iar din cauza unor chestiuni amoroase sunt posibile neplăceri în relațiile familiale.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Leu

Leii au o stare de spirit fluctuantă la începutul săptămânii. Din acest motiv este bine să te controlezi și să nu-i lași pe ceilalți să observe asta. Există riscul ca cei din jur să te interpreteze greșit și de aici să apară un lung șir de neplăceri. Leii ar trebui să aibă grijă și la sănătate, ar trebui să se îngrijească corespunzător pe termen lung. A doua parte a săptămânii vine cu vești bune pe partea financiară. Este totuși recomantată prudență, fiind posibile pierderi.

Citeste si: Horoscop. Trei zodii care se îmbolnăvesc des

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Horoscop octombrie. Zodii care își găsesc sufletul pereche luna asta

Citeste si: Cele mai norocoase zodii la final de 2019

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Fecioară

Fecioarele sunt meditative la începutul acestei saptămâni. Ceilalți le privesc uimiți, însă cu efort și dorință, acestea vor reuși tot ce își doresc. Starea de sănătate este vulnerabilă și din acest motiv veți avea nevoie de îngrijiri de specialitate. Este bine să evitați analizele medicale sau intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. În a doua parte a săptămânii Fecioarele au parte de venituri substanțiale.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Balanță

Pentru Balanțe sunt importante dialogurile cu prietenii, la începutul acestei săptămâni. Aceasta săptămână este bună pentru meditații interioare pe marginea situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Este bine să fii vigilent în tot ceea ce te privește. În această săptămână se pot ivi cheltuieli pentru cele necesare ție personal.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie. Ce anunță horoscopul săptămânii pentru zodia ta
Horoscop săptămâna 21-27 octombrie vine cu vești noi despre fiecare zodie în parte. Taurii au parte de oficilizarea unei relații sau apariția unui copil, Gemenii au parte de neplăceri pe plan amoros, în timp ce Racii au parte bani și cadouri.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Scorpion

Scorpionii sunt solicitați pe plan profesional, iar relaționarea cu sefii este posibil să vă pară dificilă. Cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Este posibil să primiți o ofertă avantajoasă de implicare într-un proiect de anvergură. Scorpionii sunt sfătuiți să analizeze cu atenție orice propunere și să nu se lase impesionați de orice.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Săgetător

Pentru Săgetători se anuntă o săptămână în care gustul pentru subiecte filozofice atinge cote înalte. Șefii te solicită din plin și vă sfătuim să vă alegeți vorbele cu grijă. Ar fi bine să evitați discuțiile contradictorii și expunerea opiniilor personale. În a doua parte a săptămânii, vei avea în preajmă prieteni și acțiuni de anvergură cu aceștia. Există aspecte ascunse în relațiile cu aceste persoane, din acest motiv este bine să fii prudent și să nu te lăși pe mâna acestora.

Citeste si: Cele mai norocoase zodii la final de 2019

Citeste si: Horoscop dragoste octombrie. Gemenii au un impas amoros, în timp ce Săgetătorii își găsesc iubirea luna asta

Citeste si: Cum ne influențează Luna Plină! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț: Fenomenul, care are loc în noaptea de duminică, afectează fiecare zodie

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Capricorn

În această săptămână, Capricornii sunt sfătuiți să fie atenți vizavi de tot ce ține de bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje și documentele lor aferente. La locul de muncă, Capricornii sunt solicitați de către șefi și autorități. Ba mai mult, vor interveni și aspecte referitoare la o călătorie îndepărtată.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Vărsător

Săptămână debutează cu multă animație în relațiile cu partenerul de viață. Dialoguri contradictorii, bizarerii, destrămarea unor astfel de relații când și cum te aștepți mai puțin. Pentru Vărsători este recomandat să se desprindă din relațiile șubrede. În a doua parte a săptămânii, pentru vărsători apar vești din străinătate.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie - Pești

Pentru Pești se anunță o perioadă agitată la locul de muncă, sarcini de lucru noi și urgente, depistarea unor greșeli în munca unor colegi și cumva ești nevoit să remediezi situațiile, discuții contradictorii atât cu șefii cât și colegiale. Se recomandă multă prudență, răbdare și toleranță. În a doua partea săptămânii sunt evidențiate cheltuieli comune cu alții, plus facturi, taxe sau daune restante ce necesită plata urgentă.

Galerie foto 
Citește și:

Primarul din Sadova a murit când se pregătea să sărbătorească! Eugen Safta s-a stins din viață în acest loc

Capitala zonei Moldova este afectată de COVID-19. Se închid restaurantele și cafenelele din Iași!

Un bărbat a decis să-și pună capăt zilelor, însă a mai luat două suflete nevinovate: un tată și fetița lui de 3 luni au fost uciși pe loc

VIDEO! Ea este femeia din Aiud care lupta în linia întâi, dar care a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni! Camerele de supraveghere au surprins momentul

Care este averea pe care Nicușor Dan o are? Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies