Horoscop WEEKEND 18-20 ianuarie 2019. Cum te schimba eclipsa totala de Luna plina sangerie in Leu? Eveniment ce apare doar de 28 ori intr-un secol!

Horoscop weekend. Iata in continuare horoscopul de weekend 18-20 ianuarie 2019, ultimele zile inaintea marelui eveniment astral ce se prezinta ca o ceremonie in cosmos : eclipsa totala de Luna plina sangerie in Leu de luni 21 ianuarie. In Europa, eclipsa este vizibila Luni iar pe continentul american este vizibila Duminica. Insa energia ei si a Lunii pline este deja activata in weekend. In aceeasi zi cu eclipsa si cu Luna plina, Soarele intra in Varsator.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Iata 7 moduri prin care sa profiti la maxim de aceste energii : 

Pentru unii dintre noi, energia eclipsei totale lunare suprapusa peste schimbarea zodiei Soarelui in Varsator si in cuadratura cu rebelul Uranus, va fi simtita profund si transformator, in timp ce pentru altii mai putin. Insa tot exista o putere semnificativa pe care o are asupra fiecaruia dintre noi. Lucreaza cu aceste forte si lasa-le sa te ajute sa iti rezolvi aspecte din viata ta de zi cu zi ! 

1. Gaseste ceva pentru care simti pasiune

Cu totii trebuie sa ne gasim un motiv pasional si autentic pentru care continuam sa mergem mai departe, nu sa traim din inertie si obisnuinta. Vezi spre ce bate inima ta si mergi intr-acolo cu adevarat si concret. Fie ca e o actiune indreptata spre altii fie ca este pentru propria ta bucurie de a fi, vei culege o paleta larga de beneficii daca iti schimbi atitudinea spre munca facuta cu reala pasiune.

2. Nu lasa emotiile sa preia controlul tau total

Este bine, indicat si sanatos sa nu ne reprimam emotiile ce ies la suprafata si ce poarta amintiri vechi si grele “bagate sub pres” ca sa nu (mai) suferim din cauza evenimentelor si gandurilor ce le-au creat. Insa nu este cazul nici sa ramanem scufundati in ele ca intr-o cada plina cu apa. Nu le mai alimentam cu atentia noastra excesiva asupra lor. Procesam totul scurt si la obiect, vedem la ce ne-au ajutat, ce lectii am invatat si apoi le transformam in emotii pozitive si mergem mai departe cu privirea spre viitor !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate