Horoscop WEEKEND 3-5 decembrie 2021. Nativii din zodia Taur sunt sfătuiți să lase orgoliul deoparte. Vărsătorii rezolvă probleme personale

Ce anunță astrele pentru weekendul 3-5 decembrie 2021?

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Conform previziunilor astrale, în acest weekend, nativii din zodia Taur sunt nevoiți să-și înfrunte fricile, iar Vărăstorii se lovesc de probleme pe plan personal.

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Berbec

Nativii din zodia Berbec au parte de multe experiențe noi, în aceast weekend. Sunt dispuși să învețe lucruri noi și nu se dau în lături atunci când vine vorba de activitățiile distractive.

Citeste si: Evenimente astrale în DECEMBRIE 2021. Descoperim liniștea sufletească și ne reconectăm cu oamenii din jurul nostru

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Taur

Horoscop WEEKEND 3-5 decembrie 2021

Zodia Taur

[Sursa foto: shutterstock]

În acest weekend, nativii din zodia Taur au parte de o întâlnire neplăcută cu o persoană din trecut. Este momentul să-și înfrunte fricile și să lase deoparte orgoliile, dacă vor să meargă mai departe. 

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni iau legătura cu o persoană aflată la mare depărtare. Simt nevoia să vorbească cu cineva despre suferințele lor și vor petrece mai mult timp alături de prieteni, decât singuri.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Rac

Nativii din zodia Rac au parte de mici supărări pe planul financiar. Nu au energie necesară de a se certa cu cineva în acest weekend și vor prefera să-și petreacă timpul acasă. 

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Leu

Cei născuți în zodia Leu aveau plănuit ca în acest weekend să-și petreacă mai mult timp pe acasă, însă o invitație de a pleca într-o vacanță îi face să se răzgândească.

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Fecioară

În aceste zile, nativii din zodia Fecioară pleacă undeva departe cu partenerul de viață. Se bucură de weekend într-un mediu liniștit și vor începe săptămâna următoare cu energie pozitivă.

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Balanță

Nativii din zodia Balanță pun relaxarea pe primul loc, în acest weekend. Stau foarte bine la capitolul bani și se decid să facă câteva schimbări prin casă.

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion nu au o stare foarte bună în acest weekend, și nici prietenii nu îi vor scoate din starea lor. Este posibil ca în aceste zile să cunoască o persoană nouă, cu care pot începe o relație amoroasă.

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au o imaginație bogată în acest weekend, și își surprind prietenii cu cele mai interesante jocuri. Pe plan financiar sunt șanse să apară mici pierderi.

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Capricorn

În acest weekend, nativii din zodia Capricorn se detașează total de probleme apărute în timpul săptămânii. Petrec mult timp cu prietenii, iar pe plan financiar este posibil să apară probleme.

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Vărsător 

Horoscop WEEKEND 3-5 decembrie 2021

Zodia Vărsător

[Sursa foto: shutterstock]

Nativii din zodia Vărsător au parte de un weekend cam agitat din cauza unor probleme care apar pe plan personal. Vor face câteva drumuri pentru a le rezolva, iar duminică primesc o invitație la un eveniment de familie.

Citeste si: Horoscop Pești pentru 2022. Nativii din zodia Pești au parte de schimbări spectaculoase în anul 2022

Horoscop 3-5 decembrie 2021. Pești

Cei născuți în zodia Pești se simt singuri în aceste zile și vor dori să-și petreacă timpul alături de prieteni. Pe plan sentimental se anunță o perioadă cu multe momente romantice.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies