Ramona de la Clejani, declarație neașteptată pentru tatăl care a respins-o: ”Dacă el nu exista...”! Asta o va scoate din sărite pe Viorica! Dezvăluiri exclusive

Ramona de la Clejani a postat pe contul ei de soicalizare un montaj foto în care apare lângă tatăl ei biologic, Ioniță.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Ramona de la Clejani a stârnit sute de comentarii după ce și-a declarat în public iubirea fără rezerve față de tatăl ei biologic, Ioniță. Deși este născută dintr-o relație anterioară celei pe care tatăl ei o are acum cu Viorica de la Clejani și deși tatăl ei nu a ajutat-o prea mult în viață, Ramona spune

că se simte mândră că este fiica acestuia.

Ramona: ”Am o mare bucurie că e tatăl meu”

”Tatăl meu, ghidul vieții mele”, a scris Ramona pe contul ei de socializare, într-o postare care a adus sute de comentarii majoritatea susținând că bărbatul nu merită iubirea ei sau că, din contră, ea nu ar trebui să ceară sentimente ”cu forța” din partea tatălui ei.

”Am o mare bucurie că este tatăl meu”, a scris Ramona. ”Dacă el nu ar fi fost, eu nu mai existam azi printre voi și e bine așa”, a mai scris interpreta.

Citeste si: Ramona de la Clejani a trecut prin momente de groază după ce a fost arestată! „Mai bine de 24 de ore am stat închisă”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

”Viorica o să înnebunească. Ea ca individă aduce tare cu personajul negativ din Alba ca Zăpada... Mama vitregă cea rea”, i-a mai scris cineva. ”Nu mă interesează, atât timp cât voi exista, el va fi tatăl meu”, a conchis Ramona de la Clejani.

Ramona de la Clejani, executată silit pentru o datorie la electricitate

Cu sau fără tatăl ei, Ramona nu pare să traverseze o perioadă foarte fericită. Anularea spectacolelor pe fondul pandemiei pare să-i fi creat ceva probleme financiare femeii, care a ajuns în situația de a fi executată silită din cauza neplății unor facturi la utilități. Ramona Calu (pe numele ei real), are întâlnire cu executorul judecătoresc pentru o datorie la furnizorul de electricitate, pe care nu a plătit-o.

Acțiunea a fost depusă în urmă cu câteva zile, la Judecătoria Bolintin Vale.

Ramona de la Clejani

Ramona de la Clejani resimte criza

Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a avut parte de o tinerețe grea. În urmă cu câțiva ani, ea cerșea la Londra, cu acordeonul, pentru a-și putea întreține familia.

Citeste si: Ramona Manole l-a iertat pe Fulgy? Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani și-a retras plângerea

Pentru că Ramona a moștenit totuși talentul de la tatăl ei, femeia a reușit să treacă peste perioada grea și să se pună pe picioare. Ea a revenit în țară și și-a făcut propriul taraf cu care cântă la spectacole și evenimente private, ajungând chiar să-i facă concurență tatălui ei biologic.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies