Horoscopul adevarat pentru luna ianuarie 2018. Vezi ce zodii incep noul an cu dreptul

Autor: A.M.

Anul 2018 vine cu schimbari pe toate planurile pentru multe zodii. Afla ce iti rezerva astrele pentru prima luna din an.

BERBEC

Cu mai multe planete în zona simbolică a activităţilor de birou, în acest an veţi ajunge să aveţi un an foarte încărcat din acest punct de vedere. Cu Soarele în aspect pătrat cu Uranus, care va mai rămâne în semnul dumneavoastră, va trebui să vă confruntaţi cu multă tensiune precum şi situaţii grele, neaşteptate.

Toate acestea vă vor pune la încercare nervii şi capacitatea de a trata anumite lucruri. Nu va fi deloc o luna liniştită din acest punct de vedere.

Nici pe plan emoţional lucrurile nu stau foarte bine. Cu o mare parte din energia voastră dedicată vieţii de birou, nu veţi avea prea mult timp să vă dedicaţi iubirii. Veţi putea să vă reîncărcaţi bateriile în interiorul familiei iar viaţa de acasă vă va oferi un loc de calm, unde veţi putea să vă relaxaţi.

 

TAUR

Pentru voi, aglomeraţia de planete care se formează în semnul Capricornului vă dă dorinţa de a vă lărgi orizonturile într-un fel sau altul. Dacă vă îngropaţi nasul în broşurile de călătorie, puteţi planifică o călătorie într-un loc unde vă doriţi de foarte mult timp să ajungeţi.

De asemenea, aţi putea încerca să vă extindeţi cunoştinţele prin citire sau să luaţi în considerare o formare nouă într-o zonă de interes pentru dumneavoastră.

In ceea ce priveşte viaţă amoroasă, totul depinde de ţine, fie că eşti într-o relaţie, fie că eşti singur… În orice caz, flexibilitatea şi toleranţa vor fi în continuare cele mai bune resurse. Orice comportament încăpăţânat ar putea fi sursa unui conflict inutil.

Ceea ce nimeni nu îşi doreşte, cu siguranţă.

 

GEMENI

În această lună, destul de calmă şi fără mari evenimente, vă veţi simţi în afara sincronizării cu atmosfera din jurul dumneavoastră. Veţi avea tendinţa de a aborda totul cu inima şi cu o mare implicare sufletească.

Dar în primele săptămâni ale anului vă veţi da seama că aveţi de a face cu probleme care vor necesita un efort de concentrare şi angajament destul de mare. Cei din jurul vostru ar putea să vă ţină cont în legătură cu felul în care abordaţi probleme şi unele rezolvări.

In viaţă ta amoroasă pluteşte o atmosfera mai mult serioasă decât distractivă, dar mult mai constructivă decât lipsită de griji. Rezultatul va depinde pur şi simplu de atitudinea ta. Fie că vă acceptaţi responsabilităţile, fie că decideţi să vă bucuraţi singuri de tot ceea ce ar urma să se întâmple.

RAC

Mai multe planete în semnul Capricornului, în opoziţie cu semnul dumneavoastră, vă pot aduce unele întreruperi, în special în relaţiile cu partenerii. Dificultăţile în menţinerea dialogului, cu neînţelegeri şi probleme spinoase, în special despre bani, ar putea să vă tulbure liniştea şi să vă dea mari bătăi de cap.

În viaţa ta de dragoste, atmosfera va fi una destul de diferită şi va depinde doar de situaţia dumneavoastră actuală. Cu toate acestea, în unele cazuri, dispoziţiile vor fi prea instabile pentru orice speranţă de a dezvolta o viaţă armonioasă de dragoste. Fiţi mulţumiti cu ceea ce aveţi fără să forţaţi nota.

LEU

Începutul de lună ar putea fi destul de înşelător. La suprafaţă, totul va merge bine, dar vă veţi pune câteva întrebări fundamentale în această lună. Nu veţi avea nici o dificultate deosebită, dar veţi avea tendinţa de a pune întrebarea modului obişnuit de operare, fie acasă, fie la locul de muncă.

Atmosfera va fi destul de calmă în viaţa ta de dragoste. Afecţiunile vor fi concentrate în cadrul familiei dumneavoastră, pe care o veţi implică în reflecţiile voastre despre schimbarea stilului de viaţă pe care îl aveţi. Dacă aveţi copii, aceştia vă vor aduce multă bucurie şi satisfacţie.

FECIOARA

Ianuarie va fi o lună generoasă pentru nativii acestei zodii, aducând un climat care se va preta pentru împlinirea personală. Energia şi încrederea în sine vor fi cu ţine şi te vor ajuta să te implici în proiecte pe termen lung. Proiecte pe care le îndrăgeşti foarte mult. Veţi arăta flerul creativ şi veţi da dovadă de capacităţi deosebite de exprimare. Astfel, opiniile dumneavoastră vor fi privite cu ochi buni. La începutul lunii, te-ai putea bucura de momente foarte bune cu familia şi cu copiii tăi.

În cazul în care vă aflaţi într-o relaţie, situaţia va fi mai degrabă confuză în ceea ce priveşte sentimentele. Întrebările rămase fără răspuns şi lucrurile rămase nesupravegheate vor cântări mult şi vor semăna nenumărate probleme în mintea ta. Dacă eşti singur, vei beneficia de noroc, dar ai grijă totuşi la ispitele din jurul tău. Nu întotdeauna apariţia unei persoane este dovadă de bun augur.

BALANTA

În această luna veţi pune mare accent asupra relaţiilor de familie. Dacă aveţi copii, pot fi necesare unele ajustări în comportamentul lor. Dorinţa lor de a fi independenţi şi de a se afirmă va trebui să fie redefinită, pentru a îi învăţa să respecte organizarea vieţii domestice. Veţi reuşi fără probleme prin utilizarea diplomaţiei şi a vorbelor frumoase. Şi pe plan financiar lucrurile vor merge bine, întrucât banii şi beneficiile materiale vor veni destul de uşor.

Una peste alta, la începutul anului 2018, este posibil ca atmosfera din viaţa dumneavoastră să fie una tensionată, cu diferenţe care apar fără un avertisment prealabil. Problemele legate de organizarea familiei sau gestionarea finanţelor pot deveni brusc o sursă de discuţii în relaţiile cu cei din jur.

Citeste restul horoscopului pe pagina urmatoare

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies