Horoscopul de weekend, 15-17 octombrie 2021. Noua strategie a unui nativ începe să dea roade

Ce anunță astrele pentru weekendul 15-17 octombrie 2021?

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Conform previziunilor astrale, acest weekend aduce pentru majoritatea nativiilor o deconectare de la griji, dar și noi cuceriri pe plan sentimental.

Horoscop 15-17 octombrie 2021. Berbec

În aceast weekend, nativii din zodia Berbec se bucură de multe surprize. Sunt optimiști, sociabili și se bucură de fiecare moment. Pe plan sentimental fac o cucerire nouă.

Citeste si: Top zodii sincere. Cine sunt nativii care spun întotdeauna adevărul

Horoscop 15-17 octombrie 2021.Taur

Nativii din zodia Taur au o atitudine dură în aceast weekend. Sunt ostili și nu acceptă nici un sfat din partea celor din jur. Pe plan financiar au parte de o șansă foarte bună de a investii într-o afacere. 

Horoscopul de weekend, 15-17 octombrie 2021

Zodia Taur

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop 15-17 octombrie 2021. Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își petrec weekend-ul cu activitățiile preferate.

Sunt foarte concentrați pe carieră, și se anunță o perioadă cu multe oportunități pe plan profesional. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Horoscop 15-17 octombrie 2021. Rac

În aceast weekend, Racii se deconectează de la stresul cotidian. Pleacă într-o călătorie de câteva zile, unde se vor putea relaxa în compania persoanelor apropiate.

Horoscop 15-17 octombrie 2021. Leu

Nativii din zodia Leu sunt fericiți și îi binedispune pe cei din jurul lor. Sunt foarte sociabili și primesc multă atenție, mai ales din partea unei persoane de sex opus.

Horoscop 15-17 octombrie 2021. Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară găsesc un echilibru între viața amoroasă și cea profesională. Totodată, fac schimbări pe planul financiar, iar noua strategie începe se dea roade.

Horoscopul de weekend, 15-17 octombrie 2021

Zodia Fecioară

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop 15-17 octombrie 2021. Balanță

În aceste zile, Balanțele își crează o imagine clară asupra viitorului. Reușesc să vadă din mai multe unghiuri și iau o decizie importantă pe plan financiar. 

Horoscop 15-17 octombrie 2021. Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt încrezători în forțele proprii, și împart celorlalți o energie pozitivă. Se anunță dificultăți în legătură cu o afacere destul de mare și este posibil să cereți un împrumut.

Horoscop 15-17 octombrie 2021. Săgetător 

Cei născuți în zodia Săgetător își doresc de multă vreme o vacanță, unde să se bucure de câteva zile de relaxare. Este posibil ca partenerul de viață să le organizeze o surpriză neașteptată.

Horoscop 15-17 octombrie 2021. Capricorn 

Pentru nativii din zodia Capricorn, acest weekend, vine cu o doză de vibrații pozitive, cu oportunități pe plan amoros. Primesc o invitație din partea prieteniilor la o petrecere, unde fac cunoștință cu o persoană nouă.

Horoscop 15-17 octombrie 2021. Vărsător

Nativii din zodia Vărsător uită de grijile cotidine, în aceast weekend. Primesc o veste foarte bună în legătură cu o sumă de bani, și iau decizia de a pleca într-o vacanță de câteva zile.

Citeste si: Top zodii îndrăznețe. Care sunt cei mai curajoși nativi din zodiac

Horoscopul de weekend, 15-17 octombrie 2021

Zodia Pești

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop 15-17 octombrie 2021. Pești

Cei născuți în zodia Pești au o stare de spirit foarte bună. Petrec ziua de sâmbăta în familie, alături de care au parte de momente distractive, iar duminică merg la o petrecere, unde se simt atrași de o persoană.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies