Horoscopul dragostei: zodiile care iubesc in secret

Horoscopul dragostei: zodiile care iubesc in secret. Daca unor persoane li se poate citi pe fata atunci cand se indragostesc si nu pot tine prea mult ascuns acest lucru, exista alt tipar de oameni care isi pot ascunde trairile si nu vor face niciodata primul pas spre a avea o relatie cu cineva.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere 

Zodiile care iubesc in secret: SCORPION

Horoscopul dragostei spune ca nativii din zodia Scorpion sunt foarte calculati si rar se intampla sa isi arate punctele slabe. De aceea, pentru a nu parea vulnerabili prefera sa isi tina dragostea neimpartasita si nu actioneaza decat dupa ce au calculat foarte exact toate miscarile pe care le au de facut. Daca vrei ca un Scorpion sa prinda incredere in tine si sa se poata deschide in fata ta, atunci trebui sa ii arati tu punctele tale slabe si sa ii ceri ajutorul, in felul acesta va fi mult mai deschis.

Zodiile care iubesc in secret: LEU

Si Leii considera un semn de slabiciune daca fac ei primul pas si arata ca plac pe cineva pentru ca sunt foarte narcisisti si le place sa le fie gadilat orgoliul. Horoscopul dragostei spune ca persoanele din zodia Leu pot da de inteles ca sunt interesati de cineva, dar vor astepta ca respectiva persoana sa vina in intampinarea lor. Daca vrei ca un nativ din Leu sa faca primul pas trebuie sa ii acorzi mai multa atentie si sa se simta respectat, in felul asta va veni el catre tine.

 

Zodiile care iubesc in secret: RAC

 

Daca Leii si Scorpionii sunt reticienti pentru ca nu vor sa isi arate punctele slabe, persoanele nascute in zodia Rac prefera sa iubeasca in secret pentru ca sunt foarte sensibili si se indragostesc de persoane puternice in fata carora le e greu sa isi exprime sentimentele. Nativii din Rac vor iesi din carapace si se vor simti confortabil daca te oferi sa ii sprijini si sa ii faci sa inteleaga ca e normal sa fii vulnerabil. Horoscopul dragostei spune ca atunci cand un Rac este sprijinit si ajutat va trece de timiditatea lui nativa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate