Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna martie!

horoscopul lunii martie
Autor: R.L.

horoscopul lunii martie
horoscopul lunii martie

Berbec (21 martie- 20 aprilie)


In articol:

Știi foarte bine cum stau lucrurile în viața ta amoroasă, așa că nu îți faci speranțe deșarte și ești cât se poate de realistă. Cu toate acestea, pe tot parcursul lunii martie, vei simți nevoia de mai multă afecțiune și iubire din partea sexului opus.

Te așteaptă momente de tristețe și dezamăgire, tocmai din cauza faptului că realizezi foarte bine care îți sunt lipsurile. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, această perioadă este numai bună pentru a cântări avantajele și dezavantajele acesteia. 

Luna martie vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește cariera și banii. Ți se deschid uși nesperate și oportunități profesionale pe care nu le poți refuza. De asemenea, stai foarte bine la capitolul negocieri, așadar poți convinge pe oricine să intre într-un parteneriat cu tine sau să faci afaceri promițătoare. Uneori e posibil să acționezi cu prea mare avânt, însă reușești să te temperezi la timp.

Citeste si: Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Berbecul

Taur (21 aprilie- 21 mai)

Luna martie vine cu nesiguranță și temeri în ceea ce privește viața ta sentimentală. Se poate să nu ai curaj să acționezi așa cum simți, lucru care îți poate aduce pe de o parte frustrări și, pe de altă parte, pierderea încrederii și nefericire.

Nu sunt excluse nici despărțirile și nici împăcările sau implicarea într-o relație cu totul nouă, însă nimic nu va fi din propria ta inițiativă. 

Începi săptămâna în forță, iar veștile bune nu vor întârzia să apară, cel puțin pe plan profesional. Știi că poți și meriți mai mult, așadar nimic nu te poate împiedica să avansezi. Cu banii nu întâmpini nici acum probleme, însă ambiția nu te lasă să rămâi la același nivel o perioadă prea mare de timp.
Din păcate, nu tolerezi ca oamenii să fie autoritari în ceea ce te preivește și uneori nu îți dai seama că asta e ierarhia și trebuie să o accepți.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Compatibilitate Taur. Cu ce zodii se potrivește Taurul

Citeste si: Cum se va schimba viata ta in bine anul acesta, conform zodiacului

Citește mai mult pe eva.ro

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile care își întâlnesc marea iubire în martie. Începe luna iubirii pentru acești nativi!

Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele

Dragobetele - Simbolul tinereţii, al veseliei, este protectorul îndrăgostiţilor în tradiţia românească

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Se ridică restricţiile. Acest lucru nu va mai fi interzis. Chiar acum se pregătesc

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Germania declară "război" Ungariei! Toate tunurile pe Orbán

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies