Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele

Care sunt zodiile cu care sunt compatibili nativii născuți sub semnul Balanței?

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele


In articol:

Persoanele născute sub semnul zodiacal al Balanței sunt sensibile și ușor de îndrăgit pentru că știu ce să facă pentru a-ți intra imediat la inimă. Sunt oameni foarte sensibili și blânzi, inteligenți și cu un farmec personal apare. Balanțele se îndrăgostesc ușor, iubesc cu pasiune și sunt parteneri dedicați.

Acești nativi sunt corecți și loiali, delicați și foarte eleganți. Au totuși și defecte: se enervează repede și câteodată din motive banale. Nu se exteriorizează și cumulează multe frustrări, iar la un moment dat izbucnesc.

Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Berbec

Relația unui Berbec cu o Balanță are nevoie de multe compromisuri pentru a funcționa. Nativul zodiei Berbec trebuie să se obișnuiască întâi cu ritmul mai lent al Balanței. În plus, e mai direct și mai puțin diplomat decât și-ar dori o Balanță.

O relație de durată între aceste două semne zodiacale se construiește în timp și cu mult efort din partea ambelor părți. 

Citeste si: Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Berbecul

Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Taur

O persoană născută în zodia Taurului nu reușește să rezoneze cu un partener Balanță, pe care îl vede mult prea comod și mereu indecis. De cealaltă parte, o Balanță își dorește un partener mai rafinat și mai sofisticat decât poate fi Taurul. Relația lor va întâmpina multe obstacole, depinde de cei doi parteneri dacă sunt dispuși să facă vreun compromis pentru a o salva.

Citeste si: Compatibilitate Taur. Cu ce zodii se potrivește Taurul

Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Gemeni

Dragoste la prima vedere! Atracție puternică, pasiune la început, dar cu timpul cuplul riscă să se deterioreze. O perioadă totul va părea perfect, însă fericirea nu va dura prea mult dacă nu va exista comunicare. Partenerii se completează reciproc. Învățați să vă rezolvați neînțelegerile stând de vorbă, fără să trântiți și să aruncați cu reproșuri!

Citeste si: Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii

Compatibilitate zodia Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Rac

Racul e mult prea sensibili și melodramatic pentru a putea face casă bună cu o Balanță. Lipsă de comunicare, multă tensiune, mult prea multe divergențe într-un cuplu format din aceste două zodii.

Racul e posesiv și vrea relație stabilă și de durată, partenerul din zodia Balanței are alte viziuni și priorități. Schimbările de dispoziție ale Racului și capriciile sale de zi cu zi vor deveni deranjante și pot fi motiv de ceartă.

Citeste si: Compatibilitate Rac. Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii

Compatibilitate zodia Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Leu

Susținere, respect, dar și multă extravaganță în această relație. Dacă nu vor fi atenți la cheltuielile pe care le fac, Leul și Balanța se vor trezi într-o criză financiară din care vor reuși cu greu să mai iasă.

Poate fi o relație frumoasă și trainică dacă nu se va ajunge la discuții despre câștiguri și bani.

Balanța trebuie să se străduiască să-l țină în frâu pe partenerul Leu, însă va fi nevoie ca și ea să se schimbe, să devină fidelă și implicată în relație.

Citeste si: Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii

Compatibilitate zodia Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Fecioară

Fecioara și Balanța nu formează cuplul perfect, însă asta nu înseamnă că relația lor nu poate evolua frumos. Fiecare ține cont de părerea celuilalt și înțelege punctele de vedere ale partenerului.

Fecioara este deranjată însă de nehotărârea Balanței și de cele mai multe ori va ajunge să o critice. În schimb, aceasta din urmă va încerca să își determine partenerul să se relaxeze mai mult și să se bucure de micile plăceri ale vieții. Viața amoroasă va fi presărată cu o mulțime de reproșuri și, din când în când, și cu crize de gelozie.

Citeste si: Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara

Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele


Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Balanță

O relație între două Balanțe nu este ușoară, dar nici imposibilă. Sunt nativi comozi, așa că problemele ar putea apărea în momentul în care se va vorbi despre împărțirea sarcinilor gospodărești. Compatibilitate există, dar sunt și multe aspecte care nu pot funcționa în acest cuplu.

Sunt persoane diplomate, așa că certurile vor fi rare în această relație. Când vor izbucni, însă, vor ieși scântei, se vor arunca reproșuri și vor fi crize de isterie cu multe cuvinte jignitoare.

Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Scorpion

Multe aspecte din această relație se vor regla în dormitor. Atracția fizică e foarte puternică, ambii parteneri știu să-și folosească atuurile pentru a obține ce își doresc.

Scorpionul e foarte gelos și este provocat tot timpul de firea sociabilă a partenerului Balanță. Dacă vrea liniște în cămin, acesta din urmă ar trebui să o lase mai moale cu ieșirile în oraș cu prietenii și distracția pânâ dimineața.

Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Săgetător

O relație armonioasă, cu șanse mari să se desfășoare pe termen lung. Balanța e atrasă de farmecul Săgetătorului, acesta din urmă se dă în vânt după diplomația, eleganța și rafinamentul de care dă dovadă partenerul. Amândurora le place să călătorească, să flirteze, să își supună la teste și încercări jumătatea. Amândoi sunt tentați să înșele.

Citeste si: Zodia VARSATOR. Totul despre cei mai excentrici nativi ai zodiacului

Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Capricorn

Două zodii care știu să se iubească reciproc și să se respecte. La început atracția fizică e foarte puternică, cu timpul relația se poate deteriora pentru că amândoi sunt cam secretoși. Sunt echilibrați și loiali, dar nu știu să comunice.

Capricornul nu înțelege de ce este Balanța atât de delăsătoare.

Pot fi buni prieteni sau colaboratori, relațiile amoroase, în schimb, nu au mari șanse de reușită.

Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Vărsător

Semne de aer care pot construi o relație frumoasă și de durată. Ambele zodii iubesc să fie independente și să fie înconjurate mereu de prieteni și familie. Doi nativi foarte inteligenți, sclipitori și strălucitori.

Există compatibilitate între aceste două semne zodiacale. Balanța va realiza că e greu să găsești un partener așa bun cum e Vărsătorul, așa că se va lupta pentru ca această relație să funcționeze.

Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele. Compatibilitate Balanță - Pești

O relație condimentată cu multe neînțelegeri și conflicte de tot felul. Două zodii care cu greu pot găsi puncte de vedere comune. Peștii sunt prea sensibili și confuzi pentru gustul echilibratei Balanțe. În plus, nativul zodiei Pești vrea mai multe dovezi de atenție și afecțiune.

La început va fi o relație pasională, furtunoasă, dar se va stinge repede pentru că vor descoperi că sunt foarte diferiți.

Balanța nu suportă să fie cicalită și nu se poate împăca deloc cu dorința partenerului să stea cât mai retras. De asemenea, nu înțelege de ce partenerul de viață trebuie să se plângă atât de mult și să caute mereu nod în papură.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate