Iancu Sterp spune adevărul bombă! Vezi de ce s-a despărţit de fapt de Roxana şi dacă s-a cuplat cu Bianca! EXCLUSIV!

Iancu Sterp, adevărul despre despărţirea de Roxana! Vezi cum se înţelege acum cu frumoasa şatenă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

In articol:

Iancu şi Roxana de la Puterea Dragostei au format un cuplu care s-a confruntat cu foarte multe obstacole. Mai mulţi concurenţi din casă au atacat-o pe frumoasa şatenă din cauza modului în care aceasta s-a comportat în relaţiile precedente.

Citeste si: Doamne, cât a ajuns să câştige Jador în doar trei zile! Suma este uriaşă! Toţi maneliştii renumiţi îl vor invidia! EXCLUSIV!

Tânăra a fost acuzată că "ia toţi bărbaţii la rând" şi că "îşi înşală iubiţii", iar fratele lui Culiţă Sterp a fost sfătuit de ceilalţi băieţi să o părăsească repede pe Roxana, înainte să se îndrăgostească de ea cu adevărat şi să fie rănit.

fara descriere

Iancu Sterp, adevărul despre despărţirea de Roxana! "Fetele din casă mă interesează toate doar ca amice"

Ei bine, nu ştim dacă tânărul le-a ascultat sau nu sfaturile celor din jur, dar putem să vă spunem că de data aceasta s-a despărţit de impulsiva concurentă de la Puterea Dragostei, iar ruptura pare...definitivă nu de moment aidoma certurilor anterioare.

fara descriere

Iancu a dat dovadă de o bună educaţie, recent, în momentul când, întrebat de fani cine a hotărât să pună punct legăturii amoroase, a spus că a fost o decizie luată de comun acord, deşi se pare că el ar fi fost cel care a renunţat la idilă.

Citeste si: Doamnelor, acestea sunt cele mai fierbinţi imagini ale verii! Uite-i pe Bogdan Mocanu şi pe Andy de la Puterea Dragostei dezbrăcaţi, pe scenă! Pe care l-aţi lua la mare să vă dea cu cremă? FOTO!

"Eu cu Roxana nu mai formăm un cuplu. Am decis, de comun acord, să ne despărţim pentru că nu avea rost să ne chinuim şi să prelungim inutil o relaţie care nu mergea. Ne înţelegem mult mai bine acum, ca foşti şi pot să spun că o respect pe fosta mea iubită şi ţin mult la ea. Să răspund şi la întrebările despre Bianca. Nu vreau o relaţie cu Bianca, este prietena mea şi în acest moment fetele din casă mă interesează toate doar ca amice", a spus Iancu Sterp.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate