Doamnelor, acestea sunt cele mai fierbinţi imagini ale verii! Uite-i pe Bogdan Mocanu şi pe Andy de la Puterea Dragostei dezbrăcaţi, pe scenă! Pe care l-aţi lua la mare să vă dea cu cremă? FOTO!

Andy şi Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, dezbrăcaţi, pe scenă! Ce părere ai?

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bogdan de la Puterea Dragostei şi Andy, fost concurent al celui mai iubit show matrimonial din România au foarte multe în comun... De fapt, mai multe decât vă imaginaţi. Probabil că v-aţi gândit imediat la relaţiile cu vulcanica Roxana şi cu misterioasa Ana, sau la faptul că amândoi sunt bărbaţi care, incontestabil, arată foarte bine...

Citeste si: E ruşinos ce fac Simina şi Ana de la Puterea Dragostei cu doi vârstnici, la hotel! Nu te aşteptai la aşa ceva! EXCLUSIV!

fara descriere

E adevărat, dar noi am descoperit, de curând, că protagoniştii noştri s-au cunoscut cu câteva luni înainte să se întâlnească la Puterea Dragostei. Nu o să vă vină să credeţi, dar aceşti veritabili urmaşi ai lui Adonis au urcat pe aceeaşi scenă, doar în slip, în 2018.

Andy şi Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, dezbrăcaţi, pe scenă! "Din păcate, nu ne-am gândit să schimbăm numere de telefon"

În ce context, întrebaţi desigur? Ei bine, Bogdan şi Andy, foşti rivali în dragoste, s-au cunoscut în 2018, la Campionatele Naţionale de Culturism şi Fitness, în etapa zonală. În competiţia respectivă, Bogdan a obţinut locul 2, iar Andy a fost următorul pe podium.

fara descriere

"Mi s-a părut timid, dar trebuie să recunosc că şi eu eram la fel... Niciunul dintre noi nu cunoştea pe nimeni, atunci am participat amandoi pentru prima oară la concursul respectiv. Ne-am încurajat, ne-am făcut complimente şi ne-am ajutat reciproc să ne pompăm. Din păcate, nu ne-am gândit să schimbăm numere de telefon, aşa că nu am ţinut legătura până la reîntâlnirea din emisiune", a declarat Bogdan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro acum câteva zile.

fara descriere

În urma publicării imaginilor cu cei doi în slip, am primit o mulţime de mesaje prin care cititoarele noastre ne-au mai cerut poze cu tinerii în toată splendoarea lor. Iar noi, ca de obicei, ne conformăm. Că doar şi doamnele merită să-şi răsfeţe privirile în sezonul estival, nu-i aşa?

Citeste si: Jador şi Alex Zănoagă mai au puţin şi se bat pentru ea, dar uite cum arată Simina nemachiată! "Frumoasă ca o zi de muncă" Îţi place de ea naturală?

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate