Iata cum arata restaurantul Beirut la 3 ani de la incendiul in urma caruia a murit cantareata Nicoleta Cengher! Pasarile si-au facut cuiburi exact unde au ars de vii cele 3 fete! VIDEO EXCLUSIV

Incendiul de acum trei ani de la restaurantul de lux Beirut, din Constanta, a distrus familiile a trei fete care si-au pierdut viata acolo. Parintii lor le plang pe la morminte, inculpatii isi asteapta sentintele, iar cladirea a ajuns loc de “pelerinaj” pentru trecatori.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai, Lili Lascar

In urma cu mai bine de 3 ani, la Constanta, a avut loc un incendiu teribil in urma caruia si-au pierdut viata trei tinere. (Vezi AICI un interviu emotionant cu mama cantaretei moarte in incendiul de la Beirut) Fetele au murit arse de vii. Restaurantul Beirut e acum o cladire arsa pe un bulevard imens din Constanta, imobil pe care-l “admira” cu stupoare trecatorii.

Cladirea arsa e neschimbata, mai putin in partea de sus, exact in “cameruta” in care au ars de vii fetele, unde acum, printre materialele ramane si-au facut cuiburi pasarelele. 

Intra pe stirilekanald.ro ca sa citesti continuarea. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: