Icoana de la Mănăstirea Ghighiu, unde s-a rugat Elena Udrea ca să rămână însărcinată, are puteri miraculoase! Fosta ”blondă de la Cotroceni” se pregătește de botez

Icoana Maicii Domnulul de la Ghighiu, unde s-a rugat Elena Udrea pentru a rămâne însărcinată, face în continuare minuni.

Autor: C.L.

In articol:

Mănăstirea Ghighiu, aflată lângă Ploiești, este mereu plină de credincioși. I s-a dus veste în toată țara că aici este o icoană făcătoare de minuni, iar maica stareță a mănăstirii strânge cu grijă toate mărturiile care vin despre miracolele care li

se întâmplă celor care vin să se roage aici.

Printre aceștia se află și Elena Udrea, care s-a rugat de multe ori la Icoana de la mănăstirea Ghighiu, cu dorința de a rămâne însărcinată. Și până la urmă, ruga i-a fost ascultată. În septembrie anul trecut, aflată în Costa Rica, Elena Udrea avea să aducă pe lume o fetiță, pe care acum a adus-o în România, unde va fi botezată. Persoane din apropierea Elenei Udrea susțin că micuța va fi botezată chiar luna viitoare, când va împlini un an, iar lăcașul de cult ales ar fi chiar Mănăstirea Ghighiu, acolo unde s-a rugat de atâtea ori Elena Udrea.

Elena Udrea se pregătește să-și boteze fetița chiar când aceasta va împlini un an

”Elena este fericită că poate să îşi boteze fetiţa în aceeaşi credinţă.

Dacă ar mai fi stat în Costa Rica, ar fi fost nevoită să o boteze la catolici, dar iată că ruga i-a fost ascultată. Micuţa Eva va fi creştinată luna viitoare. Împlineşte un an şi nu e cazul să mai amâne acest frumos eveniment. Naşii au fost aleşi şi ei, însă nu vrea să le dezvăluie identitatea. După botez, familiile celor doi şi câţiva prieteni foarte apropiaţi vor merge la un restaurant.
Nu îşi doresc o petrecere grandioasă”
, au declarat recent pentru Click! prieteni din preajma Elenei Udrea și a iubitului ei, Adrian Alexandrov.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Elena Udrea și Adrian Alexandrov, momente tandre în mijlocul străzii! Cum a fost surprinsă după întoarcerea din Costa Rica VIDEO

Citeste si: Profeția unui stareț de mănăstire pentru Elena Udrea: ”E căzută acum, dar va ajunge din nou pe funcție” Fosta politiciană se pregătește să candideze din nou la președinție?

Citeste si: Primele imagini cu Elena Udrea în România! A ieșit în oraș cu logodnicul Adrian Alexandrov și cu fetița lor

Minunile făcute de Icoana Maica Diomnului -Siriaca de la Mănăstirea Ghighiu au fost publicate într-o carte

Povestea icoanei făcătoare de minuni de la Mănăstirea Ghigiu este una aparte. A fost adusă la mănăstirea de lângă Ploiești din Siria, iar episcopul care a adus-o a mărturisit că Maica Domnului i-a apărut în vis și i-a cerut să fie mutată în acest loc. De aceea, icoana se numește ”Maica Domnului” – Siriaca.

Despre minunile pe care le-a făcut icoana se vorbește mult. Maicile povestesc că până acum ceva timp era un caiet cu scoarţe îngălbenite de vreme, în care s-au păstrat multe din minunile împlinite la Ghighiu, apoi caietul a dispărut. Nimeni nu l-a mai găsit vreodată. 

Însă, anul trecut, cei de la mănăstire au publicat o carte despre icoană, istoricul ei, dar au pus în ea și câteva mărturii despre minunile pe care acesta le-a săvârșit.

foto: crestinortodox.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câinele lui Adrian Alexandrov face baie în piscina vilei! Uite-l pe Oscar cum se răcoreşte în zilele caniculare!   

Șoc, nunta Biancăi Dragușanu cu Victor Slav a fost regizată? Care este adevărul? Ce spune Cătălin Botezatu despre evenimentul de acum șase ani!

Ramona Mănescu, momente de groază în Bruxelles! A fost trântită la pământ și țintuită cu pistoalele! Când s-a întâmplat asta

Horoscop Zilnic Joi 11 August 2022. LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Dezvăluiri cutremurătoare despre crima de la Bascov! Adevăratul motiv pentru care criminalul și-a ucis familia

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

ANAF îi pregătește darul de nuntă. Fiscul vrea să-l execute silit pe George Simion pentru amenzile din pandemie

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies