Ideea incredibilă a unui român! Ce a transportat pe mașină este greu de crezut. „Hal de șoferie! Bă, ești nebun la cap?!”

Ideile românilor sunt dintre cele mai diverse, de aceea se și spune despre noi că suntem inventivi, dar și descurcăreți.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Unii oameni însă, nu se gândesc de doua ori inainte de a acționa.

Este și cazul unui șofer din București care s-a gandit ca i-ar fi mult mai ușor dacă și-ar lega de plafonul mașinii...un palet de carămidă.

Este un lucru ingenios și rar întâlnit, dar și periculos, atât pentru șofer cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Cel care a filmat întâmplarea a făcut și o comparație cu situațiile similare care se petrec în India.

Șoferul "întreprinzător" a reușit să devină vedetă în online, dar nu cu o ispravă demnă de lăudat.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile făcute de Florin Salam despre maneliști! ”El este singurul” VIDEO

Citeste si: Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu? Postarea de pe Instagram care le-a dat de gândit fanilor

Citeste si: Andreea Antonescu și iubitul ei, Ștefan Manolache, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat pe pârtia de schi: „Am paralizat de frică”

Cum au reacționat ceilalți șoferi

”Ca la români. Ia uitați ce a pus ăsta pe mașina asta. Un palet de cărămidă. Nu-i adevărat, băi! Nu-mi vine să cred așa ceva! Băi, nu-i adevărat! O să-i bubuie și geamurile, o să-i bubuie tot! Ia uitați-vă și voi! Hal de șoferie! Bă, ești nebun la cap?! Ca-n India! La prima frână îi cade ăla de acolo. Ia uitați-vă ce panarame de chingi. Na, mă, na! Dacă ați pomenit…. Dă-i și tu un claxon! Las-o dracu, cade jos. Ia uite ce portbagaj are!”, a comentat autorul clipului. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate