Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu? Postarea de pe Instagram care le-a dat de gândit fanilor

Dani Oțil a plecat într-o frumoasă vacanță în Mexic alături de iubita lui Gabriela Prisăcariu și se pare că are gânduri serioase.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Dani Oțil și-a găsit fericirea în brațele Gabrielei Prisăcariu și pare că realția lor duce într-o direcție foarte bună.  

Citeste si: Irina Rimes, primele declarații despre diagnosticul primit de la medici: „Problemele mele sunt de natură ginecologică”

Citeste si: O femeie dezbrăcată și plină de sânge, găsită moartă pe câmp la Iași - Ce au descoperit polițiștii

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Durere fără margini în Suceava, unde trupul lui George Parașteac a fost adus acasă. Mama a leșinat când și-a văzut fiul în coșciug

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu? Postarea de pe Instagram care le-a dat de gândit fanilor

Cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță exotică și dacă până acum nu prea postau fotografii împreună, această vacanță le-a oferit prilejul perfect. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut o serie de fotografii care au făcut deliciul fanilor. 

fara descriere

Într-o postare de pe Instagram, Dani Oțil lasă să se înțeleagă multe și pare că ar vrea o ceară de soție pe iubita lui, doar că mai așteaptă momentul potrivit.

„Vraja mării... Vraja băiatului... Hai ca o conving până la urmă”, este postarea de pe Instagram scrisă de Dani Oțil, alături de o fotografie cu iubita lui. 

Interanuții au continuat jocul de cuvinte făcut de Dani în descrierea fotografiei și l-au asigurat că procedează exact cum trebuie. 

„Ai convins-o deja daca e acolo cu tine.”, „Dacă e fată isteață, te convinge ea pe tine”, sunt doar două dintre comentariile internauților. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate