Ies la iveală noi amănunte șocante. Cum l-a pedepsit Daniela Crudu pe iubitul bătăuș?

După ce a fost bătută cu bestialitate de propriul iubit, Daniela Crudu a stat câteva zile bune în spital, iar asta pentru că s-a ales cu nasul spart. Acum s-a aflat cât a scos din buzunar croatul pentru fapta lui.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ies la iveală noi detalii șocante. Cum l-a pedepsit Daniela Crudu pe iubitul bătăuș?

Cât a fost nevoit croatul să scoată din buzunar?

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate în luna februarie de propriul iubit, croatul Sego Dubravko. Vedeta a ajuns de urgență la spital, cu răni destul de serioase la nivelul feței, dar și câteva coastre fisurate. Bruneta declara, la scurt timp după ce a ieșit din spital, că și-a văzut moartea cu ochii.  


In articol:

"Dacă nu fugeam, mă omora. Am ochii lipiți de sânge, mă dor toate oasele", mărturisea bruneta la vremea respectivă.

Citeste si: Dani Oțil, ieșire necontrolată! A sărit la gâtul iubitei. Totul a fost filmat

Citeste si: Misterul se adâncește! Unde a dispărut Mihai Șora de aproape 3 săptămâni?

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție șocantă în piscina din Dubai! Cum poate impresara să facă sport în plină pandemie de coronavirus

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, acuzată că a participat la bătaia dintre Roxana și Andreea Pirui! Ce mesaj le-a transmis tuturor

Fosta asistentă de televiziune s-a recuperat total după bătaia cruntă la care a fost supusă și nu a mai avut nevoie de operații chirurgicale la nivelul feței. În ciuda faptului că nu a vrut să depună plângere pe numele bătăușului, bruneta nu l-a iertat pe Sego Dubravko și l-a pus să scoată din buzunar o sumă destul de generoasă. Cruduța l-a obligat pe croat să îi plătească spitalizarea. 

Ies la iveală noi detalii șocante. Cum l-a pedepsit Daniela Crudu pe iubitul bătăuș?

La câteva luni de la incidentul neplăcut din viața ei, s-a aflat și suma exactă pe care Sego Dubravko i-a plătit-o brunetei pentru ca aceasta să „uite” totul: 7.000 de euro în total pentru a-și face operația de rinoplastie.

"Nu s-a operat pentru că nu a fost nevoie, dar banii i-a luat. Ea a zis că dacă tot a mâncat bătaie, măcar să se aleagă cu ceva. Și dacă făcea plângere la poliție ce? Nu pățea nimic", au povestit surse din anturajul Danielei Crudu, potrivit România Tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate