Îl ajunge pe Nicolae Guţă! Un celebru actor a devenit tată a 10-a oară!

Celebrul actor Eddie Murphy o ia pe urmele lui Nicolae Guţă. În timp ce manelistul are 11 copii, Eddie Murphy a devenit acum tată pentru a 10-a oară.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Logodnica lui Eddie Murphy, Paige Butcher, a dat naştere unui băieţel perfect sănătos, care a primit numele Max Charles Murphy. Este cel de al doilea copil al cuplului Paige Butcher-Eddie Murphy, cei doi mai având o fetiţă în vârstă de 2 ani, care poartă numele Izzy. 

Eddie Murphy are o relaţie cu modelul australian Paige Butcher din 2012. Între cei doi este o diferenţă de vârstă de 18 ani, Eddie Murphy având 57 de ani, iar Paige Butcher 39. Eddie Murphy are acum 10 copii. Primul copil al starului de la Hollywood s-a născut în 1989, fiind un băieţel pe nume Eric. El este rodul iubirii dintre Eddie Murphy şi Paulette McNeely.

fara descriere

În afară de cei doi copii cu Paige Butcher şi de Eric, pe care îl are cu Paulette McNeely, Eddie Murphy mai are şapte alţi copii: Christian (cu Tamara Hood, în 1990), Bria, Myles, Shayne, Zola şi Bella (cu Nicole Mitchell) şi Angel (cu Mel B, fosta membră a trupei Spice Girls). 

Eddie Murphy a devenit celebru în anii '80, atunci când a apărut în "48 Hours" şi în primele două filme din seria "Beverly Hills Cop". Rolurile respective i-au adus nominalizări la Globul de Aur şi multe alte premii. Primele filme din seria "Beverly Hills" au avut un succes enorm la public, încasările fiind de peste 300 de milioane de dolari în cazul amândurora, cu un buget de 15-20 de milioane de dolari.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate