Îl mai ții minte pe Șerban din "Liceenii"? Actorul Tutor Petruț face reclamă la cafea în Statele Unite

Actorul Tudor Petruț, cunoscut pentru rolul lui Șerban din celebra serie ”Liceenii” apare din nou în reclame în Statele Unite ale Americii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Șerban din Liceenii s-a mutat de ani buni în Statele Unite ale Americii și a devenit cunoscut la nivel național datorită apariției în reclame. În 2010, el a apărut într-un spot publicitar la un card comercial care a avut un succes uriaș și care a fost difuzat chiar și în pauza finalei Supr Bowl.

Citeste si: Ștefan Bănică jr a debutat alături de marele Gheorghe Dinică: ”Și așa a fost întâlnirea mea cu alcoolul. Mi-a fost rău a doua zi!”

Citeste si: Ștefan Bănică jr: ”Așa și eu cu Oana Sârbu am fost ”influenceri” în ”Liceenii”!” Vedeta laudă un serial tv românesc

Citeste si: Aurelian Temişan l-a urât pe Ştefan Bănică Jr din cauza Oanei Sârbu: „Eram gelos maxim, avea parte de scene romantice cu ea”

Anul acesta, Petruț a recidivat și și-a împrumutat imaginea unui brand de cafea bio premium. ”Salvând planeta de cafea mediocră” – așa sună sloganul cafelei verzi reprezentate de actorul român.

Culmea este că meseria de bază a lui Șerban nu este cea de actor ci de profesor de matematică la un liceu din Los Angeles. De asemenea, el scrie la un ziar de limbă română și lucrează la o televiziune online dedicată comunității românești din SUA. În mare, el și-a îndeplinit visul american: are casă cu piscină, un câine, o mașină și mulți prieteni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: