Îl mai țineți minte pe Perversu'de pe Tg Ocna? Cum s-a filmat cu Jador de la Puterea Dragostei

Perversu' de pe Tg Ocna este un barbat devenit celebru în urmă cu câțiva ani, după ce a devenit personaj într-o parodie.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Perversu' de pe Tg Ocna, Sorin Ion pe numele real, a devenit cunoscut după ce o înregistrare cu el în care povestea cum i-a ”julit” cumnatul anterbrațul, a ajuns pe Internet și a făcut milioane de vizualizări. Apoi, Bendeac a preluat ”personajul” într-un serial de comedie, așa că Sorin Ion a devenit celebru în toată țara.

Citeste si: Scene incredibile la Puterea Dragostei! Jador și Mocanu au sărit să o pupe amândoi pe gură pe Mary: "Tu o dată, eu o dată, hai"

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Mantea cu patru zile înainte de finala Puterea dragostei! Simina i-a dat like

Citeste si: Jador a aruncat bomba la Puterea Dragostei: "Pe Roxana ai torpilat-o!" Ce reacție a avut Iancu

În ultima perioadă, nu s-a mai vorbit despre ”Perversu”. Zilele trecute, Sorin Ion s-a întâlnit cu Jador de la Puterea Dragostei. De fapt, Jador l-a angajat pe acesta pentru lucrări în apartamentul pe care și l-a cumpărat, Sorin Ion fiind la bază zugrav.

fara descriere

Perversu de pe Tg Ocna vrea ca Jador de la Puterea Dragostei să-i facă reclamă

Extrem de încântat de întâlnirea cu Jador, Perversu de pe Tg Ocna și-a făcut reclamă, fiind mândru de mușchii săi și cerându-i concurentului de la Puterea Dragostei să-i facă reclamă. ”Să spui unde mă găsesc fetele, să mă caute. Sunt sigur și arăt bine, uite ce mușchi am”, a spus Perversu de pe Tg Ocna.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate