Ileana Stana Ionescu a practicat in tinerete gimnastica suedeza!

Ori de cate ori apare in public, impune un respect aparte. Este considerata una dintre cele mai valoroase actrite de teatru si film din tara noastra, iar numele ei nu mai are nevoie de nici o prezentare: Ileana Stana Ionescu.

Distribuie pe:

fara descriereActrita a vorbit pentru WOWbiz.ro despre pasiunea ei pentru sport,  mai cu seama pentru gimnastica, pe care a practicat-o in copilarie.

Cand eram la Turnu Severin faceam gimnastica suedeza. Aceasta era denumirea gimnasticii artistice de azi. Nu am continuat sa fac performanta, pentru ca asa a fost sa fie in viata. Am urmat un alt drum. Azi, cand am timp, mai cu seama in timpul Jocurilor Olimpice, urmaresc concursul de gimnastica feminina, un sport unde Romania s-a aflat tot timpul pe podium. In rest, nu pot spune ca sunt o impatimita a sportului. Fotbalul imi place, pentru ca-i place si sotului meu. Cum el tine cu Steaua, o echipa pe care o considera ca fiind cea mai buna, si eu tin cu Steaua. Din pacate insa, tot ceea ce se intampla azi in sportul romanesc, ca si in societatea noastra, este o mare mizerie. Nu vreau sa dau nume, dar din pacate scandalurile si prostul gust sunt la ordinea zilei”, a spus Ileana Stana Ionescu pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate