Ilie Balaci a murit în braţele mamei sale! Ce i-a spus fotbalistul înainte de a-şi da ultima suflare

Sorin Cârţu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ilie Balaci, a povestit cu lacrimi în ochi care au fost ultimele clipe de viaţă ale fostului fotbalist. El a dezvăluit că lui Ilie Balaci i s-a făcut rău, a sunat-o pe o prietenă medic şi i-a zis acesteia la telefon că nu poate să respire. Ulterior, marele fotbalist s-a prăbuşit în casă, iar ultima suflare şi-a dat-o în braţele mamei sale.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

“Prietenii mei erau lângă cei de la SMURD. El a simţit ceva. I-a dat telefon unei prietene, soţiei lui Cioroianu, care e medic orelist, şi i-a spus: «Cioroianco nu pot să respir, nu mă simt bine». Apoi a căzut şi au sunat ambulanţa. Mama lui era acolo, ea a sunat la ambulanţă. 

Nu am crezut când am fost sunat şi mi-au spus… Ultima dată am vorbit vineri cu el. Am fost împreună, am făcut o masă cu prieteni, cu el. Am stat împreună 5-6 ore. Ilie nu avea probleme, eu mă plângeam că iau pastile”, a povestit Sorin Cârţu la TV.

Nicolae Ungureanu, fost coleg cu Ilie Balaci în Craiova Maxima, a făcut şi el câteva dezvăluiri despre ultimele momente petrecute pe această lume de legendarul fotbalist.

“Din ce am auzit a făcut infarct. Am înţeles că s-a întâmplat pe la ora 9, când era acasă cu mama lui. I s-ar fi făcut rău şi au chemat SMURD-ul. Până să vină salvarea a căzut din picioare! Nu ştiu ce Dumnezeu se întâmplă cu generaţia noastră, ne prăpădim prea repede. Mi-e şi greu să mai vorbesc”, a spus Nicolae Ungureanu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate