Ilie Balaci nu va fi înmormântat miercuri! Ce decizie a luat familia

Dacă iniţial s-a spus că Ilie Balaci va fi înmormântat miercuri, familia a luat o nouă decizie. Aceştia vor ca ceremonia să se ţină mâine.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este doliu în toată ţara, după ce vestea neagră s-a aflat. Fostul fotbalist Ilie Balaci ar fi trebuit să îşi susţină echipa care l-a consacrat, în ziua în care a murit, dar, din păcate nu a mai putut avea această ocazie.

Înmormântarea fostului fotbalist Ilie Balaci ar fi trebuit să aibă loc miercuri, însă familia ”Minunii Blonde” a decis să fie înmormântat marţi, scrie digisport.ro.

Înainte de ceremonie, suporterii vor avea ocazia să-şi ia ”la revedere” de la legenda fotbalului românesc. Trupul neînsufleţit va fi depus la stadionul din Craiova, în această după-amiază. Înainte de ora 14:00, Mitropolitul Olteniei, Irineu Popa, va oficia o slujă la Biserica ”Sfântul Ilie„ din Craiova.

Locul unde se va oficia slujba este foarte special pentru familia Balaci, deoarece acolo a avut loc cununia religioasă a fostului fotbalist, dar şi locul în care au avut loc cele două botezuri are fiicelor sale.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate