Vedete

Ilie Nastase a esuat in afacerea cu sampanie de lux si tutun! Profitul ii ajunge doar pentru banii de buzunar! | EXCLUSIV

Rezultatele financiare arata ca Ilie Nastase a esuat in afacerea cu sampanie de lux si tutun.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Cifrele de la Ministerul de Finante demonstreaza ca Ilie Nastase a esuat in afacerea cu sampanie de lux si tutun. Fostul mare tenismen, aflat in divort de Brigitte Sfat, este asociat intr-o firma, alaturi de nasii sai. „Soţii Călina sunt naşii tenismanului Ilie Năstase, cu care s-au asociat în firma Reims Beverage, importator de băuturi, dulciuri şi tutun. Societatea Reims Beverage îi are în acţionariat pe soţii Călina şi pe foştii soţi Amalia şi Ilie Năstase, fiecare cu câte 25% din capital. Firma importă şi şampania de lux Louis Roederer Cristal, distribuită în peste 70 de ţări”, a scris Capital.

Ilie Nastase a esuat in afacerea cu sampanie de lux si tutun. In doi ani, profitul sau a fost de 600 euro

„Reims Beverage SRL” are rezultate modeste. In ultimiii doi ani, profiturile nete au fost derizorii, de 8.482 lei in 2017 si 2.406 lei in 2016. Cum Nastase detine 25%, inseamna ca lui i-ar reveni un sfert din profitul de 10.888 lei, adica 2.722 lei (aproximativ 600 de euro) in doi ani. Firma a mers bine doar in primii ani de activitate, cand profitul a fost de 66.659 lei (in 2009) si 58.458 lei (in 2010). De atunci, profiturile au fost de doar cateva mii de lei pe an. (vezi ce spune Brigitte Sfat despre noul ei iubit)

 

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Galerie foto