Ilie Nastase a sarbatorit divortul in bratele iubitei! Fostul tenisman "s-a dezlantuit" intr-un local bucurestean VIDEO EXCLUSIV

Ilie Nastase se bucura in sfarsit de viata de burlac, fara sa se mai ingrijoreze ca e „filat” de Brigitte.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ilie Nastase a sarbatorit divortul de Brigitte in compania noii lui iubite. Fostul tenisman a invitat-o pe noua bruneta din viata lui la restaurant, acolo unde s-a relaxat timp de cateva ore.

„S-a relaxat” e mult spus, pentru ca Ilie nu s-a dezis nici de aceasta data: a vorbit tare, a gesticulat, s-a agitat si s-a enervat, parand nemultumit de serviciile oferite de localul respectiv. Sau, poate era nemultumit din cauza divortului, cine stie...

Ilie Nastase a mers, joi dimineata, „de mana” cu Brigitte si au semnat actele de divort in fata judecatorului. Cei doi s-au pus de acord in legatura cu detaliile separararii, iesind de la judecatorie in doar 10 minute. Instanta a ramas „in pronuntare” pana luni, 1 octombrie, probabil in speranta ca se vor impaca, asa cum s-a mai intamplat.

In ultimul an, Brigitte l-a acuzat de mai multe ori pe Ilie Nastase ca „a tradus-o” cu diverse femei. De fiecare data, cei doi s-au impacat, insa nu si acum. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate