Ilie Năstase, primele declaraţii despre copilul cu proaspăta soţie: "Mi-a promis că, dacă e fetiţă..."

Ilie Năstase s-a căsătorit cu Ioana în urmă cu puţin timp, iar acum se gândesc şi la un copil.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Ilie Năstase a făcut dezvăluiri din relaţia cu proaspăta lui soţie, Ioana Simion, cu care a făcut cununia civilă. Fostul sportiv a declarat că soţia lui îşi doreşte mult un copil pe care să-l dea la tenis.

”Suntem de un an de zile aproape împreună. Ne simțim bine. Poate vom avea timp acuma și de o fetiță ceva, de un băiețel. Soția mea mi-a promis că, dacă e fetiță, o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta. Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înțelege cum niciunul dintre copiii mei nu joacă tenis. Și a spus că, dacă noi o să avem un copil, ea îi pune racheta de la șase luni în mână. Mă simt bine cu noua mea soție, mergem să ne plimbăm, mergem mai des la mare…”, a declarat Ilie Năstase la un post de televiziune.

fara descriere

Ilie Năstase, primele declaraţii despre copilul cu proaspăta soţie: "Mi-a promis că, dacă e fetiţă..."

Ilie Năstase a mai spus că toţi prietenii lui o plac mult pe Ioana.

Citeste si: Noi imagini din momentul în care Marcel Ioan Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, a fost capturat!

Citeste si: CUTREMURĂTOR! Care au fost primele cuvinte ale criminalului din Timiș după ce a fost dus la spital! ”Nu credeam că mai apuc ziua de mâine”

Citeste si: Mircea Nebunu' s-a ținut de cuvânt: l-a dus pe Gigel Frone la un club de manele

”Încă nu am plecat în luna de miere. Să facem nunta întâi și după aceea. N-am făcut invitațiile pentru nuntă, nici nu o să fac. facem la mare, în costumație mai lejeră. Toți prietenii mei sunt îndrăgostiți de ea și o admiră foarte mult și asta îmi dă mie foarte multă încredere și liniște. A fost dragoste la prima vedere. Este o lady. Îmi dă liniște. Stăm foarte mult împreună și discutăm despre orice”, a precizat Ilie Năstase la TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate