Ilie Năstase, primele neînțelegeri cu noua soție? Ce s-a întâmplat în parcarea unui club Imagini PAPARAZZI

Ilie Năstase ar trebui să fie în a 5-a cea mai fericită etapă a vieții lui, după căsătoria cu Ioana, însă lucrurile nu par a sta foarte bine nici de această dată.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară și a sperat că de data aceasta va fi cu noroc. Ioana este femeia care ar trebui să vină în viața lui Ilie ca o alinare după relația agitată cu Brigitte. Imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro arată însă că nici acum lucrurile nu stau chiar atât de bine.

Ilie și Ioana s-au cununat civil pe 25 aprilie, așadar matematic sunt încă în luna de miere. Cei doi au încercat să sărbătorească evenimentul într-un club, însă în loc să se simtă bine soții Năstase au plecat puțin certați.

În filmare se vede cum Ioana pleacă prima iar în spate vine Ilie cu un pahar în mână. Femeia se întoarce la un moment dat și îi spune ceva, sportivul ridică din umeri și privește către pahar, iar Ioana îi face un semn cu mâna, mustrător. Probleme în paradis? Ar fi cam devreme...

Ilie: ”Ioana e o doamnă față de celelalte”

Citeste si: Ilie Năstase, declarație uimitoare după ce Simona Halep a învins-o pe Johanna Konta: „Îmi pare bine că a făcut-o să plângă”

Citeste si: Cum arăta Brigitte Sfăt înainte de operațiile estetice! Era fotomodel și nici nu o recunoști dacă vezi pozele cu ea

Citeste si: Brigitte Sfăt a făcut mărturisiri cutremurătoare! Nimeni nu știe prin câte a trecut: „Plecam de acasă cu un leu pentru un covrig şi nu mâncam altceva. Nu aveam unde să mă duc”

Cu ceva vreme în urmă, Ilie Năstase părea că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche, după atâtea încercări mai mult sau mai puțin reușite. ”Regret că Ioana nu a venit mai devreme în viața mea. Dacă ne înțelegem, o să ne și căsătorim, dacă nu, ne despărțim pentru că așa este viața. Ioana m-a liniștit foarte mult față de cum eram înainte. Este o femeie cuminte și este o doamnă față de celelalte cu care am fost”, spunea Ilie Năstase.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate