trairi alaturi de andreea mantea
Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi! Ce farsă i-a pregătit Andreea Mantea

Vedete

Ilinca Vandici, în lacrimi la ”Trăiri alături de Andreea Mantea”! Bruneta i-a făcut o farsă de zile mari: „Nu mai am încredere în tine!”

Ilinca Vandici a fost victimă în noul episod din „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Andreea Mantea a promis o multitudine de surprize în noua ei emisiune, „Trăiri alături de Andreea Mantea”. Vedeta tv a adus-o în fața telespectatorilor pe Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrites”, într-o ipostază neobișnuită.

Cele două s-au întâlnit acasă la Ilinca Vandici pentru a învăța să facă cozonaci, însă nu știa că prietena ei, Andreea Mantea, i-a pregătit o farsă.

În mod intenționat, Andreea Mantea a pus-o pe Ilinca Vandici să uite ingrediente esențiale în prepararea cozonacului, cum ar fi ouă, unt, ulei și lămâie rasă.

În tot acest timp, bruneta i-a oferit indicații greșite, lucru care a dus-o pe prietena ei în pragul disperării.

„De trei ore stau cu tine și m-ai învățat numai prostii(...) Învață să faci cozonac, Andreea, că habar n-ai! În loc să mă ajuti, m-ai pus numai în încurcătură! Nu mai am încredere în tine!”, i-a spus Ilinca Vandici prietenei sale.

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici, enervată la culme de Andreea Mantea[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi din cauza Andreei Mantea!

După ce a băgat cozonacul în cuptor, Andreea Mantea i-a mărturisit Ilincăi Vandici că a uitat să adauge ingrediente esențiale în compoziția preparatului. După ce s-au acumulat mulți nervi și frustrare, Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi. După ce i-a reproșat Andreei că era foarte important pentru ea să îi iasă cozonacul, prezentatoarea tv a părăsit furioasă bucătăria.( Citeste si: Andreea Mantea, ritual cu lumânări și oglinzi, de Sf. Andrei. „Arată-mi, Doamne, sortitul vieții”! Emoții și lacrimi în „Trăiri cu Andreea Mantea”)

Pentru a se revanșa după farsa pe care tocmai i-a făcut-o, Andreea Mantea i-a adus un cozonac deja bine făcut și i-a mărturisit că a fost o glumă. A fost momentul în care  Ilinca Vandici a răbufnit la adresa prietenei sale.

trairi alaturi de andreea mantea
Ilinca Vandici a mușcat momeala! Andreea Mantea i-a făcut o farsă de zile mari[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Ce mă enervezi! Nu e prima oară când faci asta cu mine, iar eu ca proasta pun botul. Aveam senzația că ești de la balamuc. Mi-ai spus să legăn sticla de lapte! Superbă ești! Am zis că se întâmplă ceva cu Andreea, mi-ai părut super dubioasă de la început”, i-a reproșat Ilinca Vandici.

Momentul hilar dintre cele două s-a terminat cu o împăcare, dar și cu o partidă copioasă de râsete.