Imagini compromițătoare cu Mirela Vaida din tinerețe! Prezentatoarea vrea ștearsă această poză

Au apărut imagini compromițătoare cu Mirela Vaida din tinerețe.

Imagini compromițătoare cu Mirela Vaida din tinerețe! Prezentatoarea vrea ștearsă această poză
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Pe lângă faptul că este apreciată de o țară întreagă, vedeta de televiziune este și o fire extrem de deschisă, care spune lucrurilor pe nume. Însă, o fotografie cu ea din tinerețe a surprins pe toată lumea! 

Mirela Vaida, imagini compromițătoare

O imagine cu Mirela Vaida a apărut în mediul online, în timp ce vedeta este tolonită pe jos, bea bere și este alături de prietenele ei. Cu siguranță, prezentatoarea se afla la o petrecere, iar atmosfera era pe măsură, așa că cele patru fete regăsite în imagine au deci să imortalizeze momentul respectiv. 

Citeste si: Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în emisiunea pe care o prezintă! Mirela Vaida, dezvăluiri neașteptate

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Tot în fotografie apare și cunoscuta actriță Adriana Trandafir, și ea ținând în mână o sticlă de bere. Imaginea a făcut furori în mediul online, iar internauții mai că nu au cunoscut-o pe Mirela Vaida. 

Imagini compromițătoare cu Mirela Vaida din tinerețe! Prezentatoarea vrea ștearsă această poză
Mirela Vaida în tinerețe, alături de Adriana Trandafir[Sursa foto: Facebook]

Cum își câștigă Mirela Vaida banii? 

Emisiunea pe care o prezintă Mirela Vaida a luat amploare, după ce în cadrul ei a apărut celebrul cuplu Vulpița-Viorel Stegaru.

Cei doi soți au făcut senzație, timp de mai multe ediții, iar în timp ce unii îi apreciau pe aceștia, alții aveau o părere destul de proastă. Însă, moderatoarea a încercat să rămână imparțială și a vorbit chiar de banii pe care îi câștigă din televiziune.

Citeste si: Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi! Ce a sensibilizat-o pe cunoscuta prezentatoare de televiziune: "Mi s-a rupt sufletul..."

”  Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a declarat Mirela Vaida.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi! Ce a sensibilizat-o pe cunoscuta prezentatoare de televiziune: "Mi s-a rupt sufletul..."

Mirela Vaida, propuneri indecente din partea bărbaților! Ce mesaj le-a transmis prezentatoarea TV

Mirela Vaida, replici ironice la adresa divelor de pe Internet: ”Toate avem buze și gene”

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Mirela Vaida! Ce facultate a făcut, de fapt, vedeta: Îmi era imposibil să reuşesc

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Istoria secretă. Ceaușescu, lovit de blestemul comorii unui general roman!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies