Imagini de la domeniul de 50 de hectare de pe Transalpina al premierului Florin Cîțu! Cum arată terenul și ce vrea politicianul să construiască aici

Florin Cîțu, premierul desemnat al României, deține împreună cu fratele lui, George, 75 de hectare de teren în apropierea pârtiei de schi Transalpina.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

WOWbiz.ro vă prezintă imagini cu domeniul de 75 de hectare pe care noul premier desemnat al României îl deține la Vidra-Voineasa. Terenul se află într-o zonă splendidă, în imediata vecinătate a pârtiei și telescaunului Transalpina, cu ieșire la lacul Vidra. De teren se ocupă fratele premierului, George, care înceracă de mai mulți ani să valorifice terenul.

fara descriere

fara descriere

Florin și George Cîțu au încercat încă din 2014 să atragă investitori pentru a construi un complex turistic format din hotel, pârtie de schi și case de vacanță. Frații Cîțu mai doreau să construiască un ștrand plutitor pe lacul Vidra, care iarna să se transforme în patinoar, precum și un debarcader. De asemenea, în plan mai era un complex comercial, un restaurant, un camping, o tabără de schi, o păstrăvărie și un amfiteatru exterior.

fara descriere

Citeste si: Ultim moment! Florin Cîțu este premierul desemnat de Klaus Iohannis

Citeste si: Ministrul Finanțelor Florin Cîțu este un adevărat moșier! Împreună cu fratele său a primit de la părinți mai multe terenuri agricole și păduri

Citeste si: Liberalii s-au reunit la sprit! Alina Gorghiu, Adriana Saftoiu, Florin Citu si Daniel Fenechiu au pus tara la cale intr-un restaurant din centrul Capitalei

Cîțu a vrut să concesioneze 95.000 mp

fara descriere

Pentru aceste investiții era însă nevoie de bani, așa că frații Câțu au încercat să vândă 50 din cele 75 de hectare de teren. Au reuști să vândă câteva parceșe, însă nu suficiente. În 2017, fratele lui Cîțu a anunțat că internționează să concesioneze 95 de parcele de 1.000 mp, cu utilități, pentru a se putea construi pe ele.

fara descriere

De atunci și până acum, lucrurile nu au mai evoluat foarte mult, în condițiile în care investiția într-un asemenea proiect era una foarte mare, dar asta nu înseamnă că frații Cîțu au renunțat la ideea de a investi în cel mai tare proiect turstic din zona respectivă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate