Imagini de la domeniul de 50 de hectare de pe Transalpina al premierului Florin Cîțu! Cum arată terenul și ce vrea politicianul să construiască aici

Florin Cîțu, premierul desemnat al României, deține împreună cu fratele lui, George, 75 de hectare de teren în apropierea pârtiei de schi Transalpina.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

WOWbiz.ro vă prezintă imagini cu domeniul de 75 de hectare pe care noul premier desemnat al României îl deține la Vidra-Voineasa. Terenul se află într-o zonă splendidă, în imediata vecinătate a pârtiei și telescaunului Transalpina, cu ieșire la lacul Vidra. De teren se ocupă fratele premierului, George, care înceracă de mai mulți ani să valorifice terenul.

Florin și George Cîțu au încercat încă din 2014 să atragă investitori pentru a construi un complex turistic format din hotel, pârtie de schi și case de vacanță. Frații Cîțu mai doreau să construiască un ștrand plutitor pe lacul Vidra, care iarna să se transforme în patinoar, precum și un debarcader. De asemenea, în plan mai era un complex comercial, un restaurant, un camping, o tabără de schi, o păstrăvărie și un amfiteatru exterior.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Ultim moment! Florin Cîțu este premierul desemnat de Klaus Iohannis

Citeste si: Ministrul Finanțelor Florin Cîțu este un adevărat moșier! Împreună cu fratele său a primit de la părinți mai multe terenuri agricole și păduri

Citeste si: Liberalii s-au reunit la sprit! Alina Gorghiu, Adriana Saftoiu, Florin Citu si Daniel Fenechiu au pus tara la cale intr-un restaurant din centrul Capitalei

Cîțu a vrut să concesioneze 95.000 mp

Pentru aceste investiții era însă nevoie de bani, așa că frații Câțu au încercat să vândă 50 din cele 75 de hectare de teren. Au reuști să vândă câteva parceșe, însă nu suficiente. În 2017, fratele lui Cîțu a anunțat că internționează să concesioneze 95 de parcele de 1.000 mp, cu utilități, pentru a se putea construi pe ele.

De atunci și până acum, lucrurile nu au mai evoluat foarte mult, în condițiile în care investiția într-un asemenea proiect era una foarte mare, dar asta nu înseamnă că frații Cîțu au renunțat la ideea de a investi în cel mai tare proiect turstic din zona respectivă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ultim moment! Florin Cîțu este premierul desemnat de Klaus Iohannis

Cu aceasta masina gonea prin Bucuresti fiul lui Nicolae Ceausescu! Bolidul lui Valentin Ceausescu arata si azi senzational, la 48 de ani de cand a fost fabricat! FOTO

Traficul spre Transalpina se desfăşoară cu restricţii, după ce drumul s-a surpat din cauza ploilor

Dupa Transfagarasan si Transalpina, un nou drum de mare altitudine isi face loc pe harta Romaniei

Medicul legist Cristian Stan a demontat toate miturile legate de COVID-19: „Scade dramatic capacitatea imună a plămânilor şi atunci...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies