Imagini de senzație cu Amalia Enache, fetița ei și tatăl copilului! Sunt rari la vedere, iar noi i-am surprins împreună pe cei trei VIDEO EXCLUSIV

Amalia Enache este una dintre cele mai îndrăgite vedete tv de la noi, jurnalista fiind mama unei fetițe de doi ani.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Amalia Enache este una dintre vedetele tv pe care rar ai ocazia să le vezi la evenimente mondene, în afara celor umanitare, în care de cele mai multe ori este și direct implicată. Despre viața personală a Amaliei Enache se știu extrem de puține lucruri, iar despre sarcina ei s-a aflat atunci când era deja gravidă în mai multe luni.

Citeste si: Amalia Enache, în doliu! După ce mama ei a murit, ea a mai primit o nouă lovitură: ”A fost odată ca niciodată...”

Acum, Amalia Enache este mama unei fetițe de doi ani și jumătate, pe care o cheamă Alma.

fara descriere

Deși, Amalia Enache nu a vorbit despre tatăl fetiței sale, toți spun că partenerul vedetei tv este un fost coleg din Pro TV, care locuiște acum în America de Sud. (vezi și prima fotografie cu Amalia Enache și presupusul tată al fetiței ei)

 

Amalia Enache, alături de presupusul tată al fetiței ei! Acesta locuiește în America de Sud

Amalia Enache s-a întors din toamna anului trecut la pupitrul știrilor, iar în această perioadă, se pare că tatăl fetiței este în România, iar cei trei arată tare bine împreună.

Citeste si: Amalia Enache a avut un soc in aeroport! Prin ce a trecut fiica ei: "Mor, mor"

Ei au fost surprinși, serile trecute, de paparazzi WOWbiz.ro într-un restaurant din București. Amalia Enache, partenerul ei și fetița lor s-au întâlnit cu Dana Rogoz și soțul acesteia.

Se pare că a fost o cină relaxată, între prieteni pentru că toți au fost mai mereu cu zâmbetul pe buze. La plecare, Alma a fost luată în brațe de tatăl ei, care s-a purtat tot timpul extrem de drăgăstos cu fetița.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate