Imagini de senzație cu Mary de la Puterea Dragostei! Cum arată blondina în cele mai sexy costume de baie

Mary de la Puterea Dragostei s-a întors în casă și a creat valuri de discuții și controverse.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere
Mary, Marinela pe numele ei real, nu a fost primită cu prea multă căldură de anumite fete din casă. Simina, cea care în trecut îi era prietenă și confidentă, blondinei, a fost cea mai supărată de intrarea acesteia în casă. Și asta pentru că, în timp ce era afară, Mary ar fi spus anumite lucruri despre Simina, multe dintre acestea având legătură cu Jador, fostul ei iubit.


In articol:

Mary este însă una din concurentele pe care mulți băieți o plac, tânăra extrem de sexy, fiind o adevărată apariție în casă. Iată și câteva imagini cu Mary, îmbrăcată extrem de sumar, care lasă să i se vadă formele voluptoase ale tinerei de doar 20 de ani.

Citeste si: Bianca a plâns în hohote la Puterea Dragostei! Ce a supărat-o atât de tare! Reacția halucinantă a lui Zănoagă

Citeste si: Scandal monstru la Puterea Dragostei, între Mary și Zănoagă! S-au aruncat cuvinte grele: "Băi, videochatisto"! Ce replică a avut Mary. L-a jignit și ea

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, amenințată de Simina! ”O să fac eu publice pozele cu tine goală”

 

 

fara descriere

Mary de la Puterea Dragostei a pozat sexy pe o insulă exotică

Mary este din Brăila și a devenit celebră inițial după ce a participat la un show tv în care s-a lăsat pradă sentimentelor și a cedat ispitei, abandonându-și iubitul cu care intrase în emisiune. Din acea perioadă, sunt mai multe fotografii cu Mary în ipostaze sexy. Majoritatea sunt realizate chiar pe insula exotică unde a stat o perioadă, alături de ispita Cristi. Mary trăia o aventură extraordinară alături de bărbat, așa cum avea să povestească mai târziu, și asta se vede și din imaginile pe care le posta pe paginile de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate