Imagini de senzație cu Matilda Pascal-Cojocăriţa! Cum se comportă artista când are nepoții lângă ea

Una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică populară, Matilda Pascal-Cojocăriţa pare să fie departe de a-şi arăta vârsta din buletin, adică aproape 61 de ani, artista fiind, de altfel, o bunică fericită.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, de curând, paparazzii WOWbiz.ro, au surprins-o pe celebra Matilda Pascal-Cojocăriţa, alături de familie, într-unul dintre restaurantele Capitalei.

Citeste si: Imagini de senzație cu Stela Popescu arbitrând un meci de fotbal! Regretata actriță a inaugurat stadionul din Petroșani în 1982

Citeste si: Primul soț al Stelei Popescu, declarații emoționante! Îi e dor de actriță: ”“O visez foarte des pe Stela”

Citeste si: Experienţă paranormală în cabina Stelei Popescu de la teatru! Matilda Pascal-Cojocăriţa s-a cutremurat

Matilda Pascal-Cojocăriţa, alături de soțul ei, a decis să le facă pe plac nepoților lor, motiv pentru care i-au scos la mall. De mână cu soțul ei, plină de energie, Matilda Pascal-Cojocăriţa părea să fie o bunică extrem de atentă și decisă să le facă toate poftele micuților.

Astfel, după o scurtă plimbare în care Matilda Pascal Cojocărița a demonstrat că are reale abilități de bunică – artista scoțând, dintr-un buzunar, bombonele cu care a servit pe toată lumea din jur – și o oprire în fața unei florării, artista s-a îndreptat, de mână cu soțul ei și înconjurată de fiul săui și nepoții plini de energie, spre unul dintre restaurantele mall-ului. Acolo, de cum au ajuns, dupîă ce a avut grijă ca micuții să se așeze la masă, la perete, pentru a putea fi mai ușor supravegheață, Matilda Pascal Cojocărița a mai avut ochi doar pentru cei doi nepoți ai săi, zâmbindu-le larg și încercând să îi facă să se liniștească puțin, băiețeii fiind suficient de agitați pentru a avea chef să umble în picioare pe scaune. Într-un final, după ce a scos iarăși la iveală bomboanele, artista a reușit să îi liniștească pe cei doi nepoți, la timp pentru ca ospătarul care ajunsese prompt la masa lor, să poată lua comanda de mâncare.

fara descriere

Matilda Pascal Cojocărița a fost Miss România

Interpreta este deţinătoarea unui titlu de Miss România, pe care l-a câştigat la un concurs organizat la Costineşti, în 1979, sub sloganul comunist „Muncă, Tinereţe, Frumuseţe” şi prezentat de George Mihăiţă. În ciuda titlului obţinut, Matilda Pascal Cojocărița spune că nu a profitat niciodată de frumuseţea ei, preferând să își facă un nume în lumea muzicii populare românești doar prin talentul ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate