Primul soț al Stelei Popescu, declarații emoționante! Îi e dor de actriță: ”“O visez foarte des pe Stela”

Stela Popescu nu a fost uitată! Dovada o face chiar primul ei soț, căruia îi este dor de actriță.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Primul soț al Stelei Popescu a făcut declarații emoționante despre actriță. Lui Dan Puican îi este foarte dor de steaua teatrului românesc, Stela Popescu. Ba mai mult decât atât, bărbatul a și visat-o. Dan Puican regretă faptul că nu ajunge mai des la mormântul ei.

“O visez foarte des pe Stela, am visat-o şi acum zece zile, eram cu Adriana Trandafir la o discuţie amicală. Ţin minte că Adriana îmi spunea că şi-a deschis un magazin, dar să nu spun nimănui. Atunci eu am întrebat-o «Cui să îi zic, dacă Stela a murit?» Am început să plângem amândoi de dorul ei. Îmi este dor de ea, îmi este dor să mai vină la mine acasă, să stăm de vorbă la o cafea eu, soţia şi Stela, dar timpul nu îl mai putem da înapoi, rămânem doar cu amintirile frumoase”, a declarat Dan Puican pentru click.ro.

Citeste si: Experienţă paranormală în cabina Stelei Popescu de la teatru! Matilda Pascal-Cojocăriţa s-a cutremurat

Citeste si: Incredibil! Cum arată azi ginerele Stelei Popescu! La ultima apariţie pe scenă, actorul Radu Gheorghe a şocat! Era îmbatrânit şi purta haine cu două numere mai mari!

Citeste si: Am aflat ce face acum Alexandru Arşinel! Nu se poate desprinde de locul pe care tot el l-a părăsit EXCLUSIV

Dan Puican: ”În urmă cu un an i-am dat de pomană Stelei, iar de atunci nu am mai făcut nimic”

“Eu sunt bine, mă lupt cu bătrâneţele mele! Nu mai ştiu nimic ce se mai întâmplă cu Doina Maximilian (n.r- fiica adoptivă a Stelei), nu am nici o legătură. Nu am mai avut vreo conversaţie cu ea, ştiu doar că stă în casa lăsată de Stela şi cam atât. În urmă cu un an i-am dat de pomană Stelei, iar de atunci nu am mai făcut nimic, nici nu am mai fost pe la mormânt, pentru că este foarte departe locul unde îşi doarme somnul de veci. Îmi pare rău că nu a fost înmormântată pe Aleea Artiştilor, la Bellu, acolo unde trebuia”, a mai spus Puican pentru aceeași sursă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate