Vedete

Imagini de senzatie cu Mona Dansatoarea! Cum arata acum posesoarea celor mai mari sani din lumea manelelor FOTO

Mona Dansatoarea a fost una dintre primele animatoare care au facut senzatie in lumea manelelor, miscarile ei fiind, la acea vreme, extrem de gustate de amatorii acestui gen muzical.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Imagini de senzatie cu Mona Dansatoarea! Cum arata acum posesoarea celor mai mari sani din lumea manelelor FOTO icon photo

Cu toate acestea, de ceva vreme, Mona Dansatoarea nu mai este atat de cautata in aceasta directie, ea intrand intr-un con de umbra din cauza aparitiei altor domnisoare, mai tinere, mai subtirele, dispuse sa faca un efort mai mare pentru a anima petrecerile manelistilor.

Asa ca, posesoarea celor mai mari sani naturali din lumea manelelor a fost din ce in ce mai rar vazuta in public, aparitiile sale fiind atat de rare incat acum este aproape de nerecunoscut.
Mai exact, de curand, ea a fost surprinsa in compania unei amice, intr-unul din baruletele sic din Centrul vechi al Bucurestiului. Acolo, Mona Dansatoarea, cu un zambet urias pe figura, a petrecut ore bune, la terasa, savurand o sticla de vin rose si bauturi energizante. Machiata excesiv, dar fara sa ascunda prea bine trecerea anilor, Mona a preferat sa poarte o rochie alba, in ciuda faptului ca, asa, isi punea in evidenta si mai mult formele voluptuoase pe care le are.

Indiferenta la privirile celor din jur care, probabil, au recunoscut-o, Mona a fost toata seara precupata de discutia, ca intre fete, cu amica ei, intrerupandu-se din cand in cand doar pentru a vorbi la telefon.

Mona Dansatoarea, acuzata de marturie mincinoasa


Dansatoarea a trecut, anii trecuti, printr-o experienta dificila, cea de la care, probabil, i s-a tras si declinul carierei. Ea a fost acuzata de marturie mincinoasa intr-un proces de omor, dupa un eveniment care a avut loc intr-un club de manele. Dupa ce a reusit sa scape fara inchisoare, Mona si-a schimbat total discursul, tinand adevarate predici despre credinta in mediul virtual.
 

 
Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune