Imagini de senzatie cu Mona Dansatoarea! Cum arata acum posesoarea celor mai mari sani din lumea manelelor FOTO

Mona Dansatoarea a fost una dintre primele animatoare care au facut senzatie in lumea manelelor, miscarile ei fiind, la acea vreme, extrem de gustate de amatorii acestui gen muzical.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, de ceva vreme, Mona Dansatoarea nu mai este atat de cautata in aceasta directie, ea intrand intr-un con de umbra din cauza aparitiei altor domnisoare, mai tinere, mai subtirele, dispuse sa faca un efort mai mare pentru a anima petrecerile manelistilor.

Asa ca, posesoarea celor mai mari sani naturali din lumea manelelor a fost din ce in ce mai rar vazuta in public, aparitiile sale fiind atat de rare incat acum este aproape de nerecunoscut.
Mai exact, de curand, ea a fost surprinsa in compania unei amice, intr-unul din baruletele sic din Centrul vechi al Bucurestiului. Acolo, Mona Dansatoarea, cu un zambet urias pe figura, a petrecut ore bune, la terasa, savurand o sticla de vin rose si bauturi energizante. Machiata excesiv, dar fara sa ascunda prea bine trecerea anilor, Mona a preferat sa poarte o rochie alba, in ciuda faptului ca, asa, isi punea in evidenta si mai mult formele voluptuoase pe care le are.
Indiferenta la privirile celor din jur care, probabil, au recunoscut-o, Mona a fost toata seara precupata de discutia, ca intre fete, cu amica ei, intrerupandu-se din cand in cand doar pentru a vorbi la telefon.

Mona Dansatoarea, acuzata de marturie mincinoasa

Dansatoarea a trecut, anii trecuti, printr-o experienta dificila, cea de la care, probabil, i s-a tras si declinul carierei. Ea a fost acuzata de marturie mincinoasa intr-un proces de omor, dupa un eveniment care a avut loc intr-un club de manele. Dupa ce a reusit sa scape fara inchisoare, Mona si-a schimbat total discursul, tinand adevarate predici despre credinta in mediul virtual.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: