Imagini de senzație de acum 30 de ani! Cum arăta Leo de la Strehaia pe vremea când se însura cu Anca

Leo de la Strehaia și Anca s-au căsătorit acum 30 de ani, iar petrecerea de nuntă a fost una fabuloasă pentru acea vreme, zeci, chiar sute de oameni înghesuindu-se să danseze toată noaptea în jurul celor doi miri.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia si Anca, pe vremurile in care se mai suportau

Dacă acum trec prin momente cât se poate de dificile, Leo de la Strehaia și Ancă păreau, acum 30 de ani, fericiți din cale afară în noaptea nunții lor.


In articol:

De altfel, cu un Leo de la Strehaia aproape imposibil de recunoscut, mult, mult mai subțire, și cu o Anca aranjată conform tradițiilor comunității rrome, petrecerea de nuntă a fost o adevărată reușită. Organizată de părinții ”Prințului Țiganilor”, cu sute de invitați și muzică pe măsură, evenimentul a avut loc în aer liber și a respectat toate tradițiile comunității.

Leo de la Strehaia
La nunta cu Leo de la Strehaia, Anca era aranjata de femeile familiei

De altfel, în filmarea de la petrecerea de nuntă se poate observa cum Anca este gătită de femeile din familie pentru a fi o mireasă fără cusur în timp ce în jurul ei se dansa pe melodiile vesele cântate de muzicanții tocmiți pentru eveniment. Mai mult, la un moment dat, Leo de la Strehaia, greu de recunoscut în imagini, el fiind, al acea vreme un puștan căruia abia i-au dat tuleiele, s-a apucat să cânte la microfon una dintre melodiile sale favorite, parcă prevestind că, la câțiva ani după, va deveni unul dintre cie mai importannți sponsori ai maneliștilor la început de drum, așa cum, la jumătatea anilor 1990 era prezentat de Adi Minune sau Carmen Șerban.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Iar dacă acum 30 de ani, Leo de la Strehaia și Anca păreau să fie de-a dreptul fericiți că se căsătoresc, amintindu-și cu drag de momentele de la petrecere, acum însă lucrurile stau complet diferit.

 

Leo de la Stregaia, scandal uriaș cu Anca, prima lui soție

Deși divorțați de ani buni, Leo de la Strehaia și Anca păstrau legătura într-un mod civilizat. Până de curând însă, pentru că, la un moment dat, între cei doi supărările acumulate în ani buni au răbufnot, iar circul a fost uriaș. Mai exact, Leo de la Strehaia a dat-o afară din casă pe Anca și, de curând, a decis să îi arunce lși lucrurile pe care aceasta le mai avea, declanșânmd un scandal monstru în casă. Motivul, susținea Leo de la Strehaia, e legat de faptul că a aflat că Anca l-ar fi ”tradus” cu alții.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia si Anca, la nunta, acum 30 de ani

”Uite, astea sunt cămășile ei de noapte cu care se îmbrăca atunci când veneau țiganii și intrau pe geam la ea. (...) Mamă, mi-e rușine de tine să vorbesc. Eu nu mai eram cu ea, dar credeam că e țigancă. Știi ce înseamnă să fie țigancă? Să nu bagi bărbații pe geam la tine în casă”, explica Leo de la Strehaia, iar amantlâcul de care o acuza a fost lămuri, sec, de Patroana, mama lui: ”Ăla e nepotul meu! Ea era... singură... Lasă-ne, mamă, în pace, nu mai dărâma casa”.

Galerie foto 
Citește și:

Scandal total în casa lui Leo de la Strehaia! ”Prințul Țiganilor”, criză de nervi cum nu s-a mai văzut

Dana Criminala are amant! Avem toate detaliile

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Leo de la Strehaia, ruptură totală de fosta nevastă, Anca! I-a luat înapoi casa: ”Să se ducă la mă-sa!”

Leo de la Strehaia și Patroana s-au făcut de râs! Au văzut struțul și au vrut să îl mănânce, la Zoo

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies