Imagini de senzaţie! Jador filmat când cântă "Un trandafir creşte la firida mea" şi piesa favorită a lui Gigi Becali, "Opa opa"

Imagini de senzaţie! Jador de la Puterea dragostei, filmat când cântă "Un trandafir creşte la firida mea" şi piesa favorită a lui Gigi Becali, "Opa opa"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Imagini de senzaţie cu Jador cântând la o nuntă!

Imagini de senzaţie! Jador filmat când cântă "Un trandafir creşte la firida mea" şi piesa favorită a lui Gigi Becali, "Opa opa"

Concurentul de la Puterea dragostei a fost invitat să cânte la o nuntă. Mirii, naşii, socrii şi toţi nuntaşii s-au distrat de minune pe melodiile interpretate de Jador.

fara descriere

Într-un clip devenit viral pe net, Jador a fost filmat cântând două melodii în mare vogă: Un tradafir creşte la firida mea şi piesa preferată a lui Gigi Becali, Opa opa.

Citeste si: Superexclusivitate! Bogdan Mocanu şi Andy s-au cunoscut înainte de Puterea Dragostei! Uite pozele cu foştii Roxanei, dezbrăcaţi, unul lângă celălalt! FOTO!

Citeste si: Kilogramele se topesc pe zi ce trece! Plușica de la Puterea Dragostei nu mai arată deloc ca atunci când era în emisiune

Citeste si: El este iubitul Ralucăi de la Puterea Dragostei! Cum arată bărbatul pentru care l-a părăsit pe Ricardo

Jador se simte foarte bine în timp ce cântă aceste piese, primeşte dedicaţii şi îi face pe nuntaşi să iasă la dans.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate