Imagini demențiale cu Nicolae Văcăroiu la magazin! Fostul premier a stat o oră să cumpere oale folosind vouchere VIDEO EXCLUSIV

Nicolae Văcăroiu (75 de ani) este de 11 ani președintele Curții de Conturi, dar asta nu înseamnă că nu are și preocupări casnice.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Nicolae Văcăroiu (75 de ani) este de 11 ani președintele Curții de Conturi, dar asta nu înseamnă că nu are și preocupări casnice. Fostul premier de acum mai bine de un deceniu se dovedește o fire discretă în plan personal, dar paparazzi WOWbiz.ro l-au interceptat recent exact atunci când politicianul făcea cumpărături cu soția!

Citeste si: A fost ministru al agriculturii, acum e specialist in canepa! Ce face azi Valeriu Tabara

Citeste si: Ce sot bogat are o celebra prezentatoare tv! Partenerul de viata al Iulianei Tudor este consultant in afaceri si management, iar firma sa a avut un profit urias! | DEZVALUIRI

Deținător al unor vouchere, Nicolae Văcăroiu s-a uitat preț de o oră la niște oale de firmă, a cântărit ofertele și a ascultat opinia soției, apoi și-a cumpărat produsele dorite. Potrivit declarației de avere, fostul premier are un câștig anual de 167000 de lei, circa 14000 lei lunar. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate